București, Romania

  • facebook
  • instagram
  • pinterest

©2019 LITTLE CORNER OF JOY. TOATE DREPTURILE REZERVATE.

oct. 31

Sortează globurile

0 comentariu

Vârsta: 8+luni

 

O activitate pentru bebeluși și toddleri cu ajutorul căreia își exersează coordonarea mână-ochi, își dezvoltă abilitățile motorii și vederea în spațiu.

Aveți nevoie de:

-o tavă de brioșe

- un set de globuri

Îndemnați bebelușul să pună toate globurile în tavă. Este ideal să aveți și globuri mai mari și globuri mai mici, ca să fie mai provocator. După vârsta de 1 an la noi făcea singură această activitate și stătea cam 5-10 minute concentrată pe ea.

Enjoy😊

Newest Posts
  • Această activitate include o parte sportivă și una creativă. Partea sportivă se rezumă la a alerga și a culege cele mai frumoase flori. Copilul poate aduna și frunze și diverse plante, cu care să înfrumusețeze buchetul. Apoi oferiți-i copilului o vază sau un recipient mic, în care adăugați apă și în care copilul să poată singur să pună florile. Încurajați-l să creeze un aranjament cât mai frumos și bogat. Această activitate îi va dezvolta atât creativitatea, cât și abilitățile motorii.
  • Aveți nevoie de: - o coală albă - o cariocă - plastilină Desenați pe foaie conturul literelor dorite și rugați copilul să pună plastilină peste el. Practic va face modele 3D ale literelor. Este și foarte distractiv, nu doar educativ, cel puțin pentru noi:) Vârsta: 3+ ani
  • O activitate de învățare și/ sau consolidare a cifrelor de la 1 la 5. De asemenea, ajută la dezvoltarea abilităților motorii și coordonare mână-ochi și garantează distracția măcar 5 minute😅 Aveți nevoie de: - hârtie colorată - cariocă - un carton mai mare - foarfecă - ață - bandă dublu adezivă Tăiați câte o fâșie colorată, scrieți câte o cofră mare pe ea, apoi rulați-o și lipiți-o pe carton. Procedați la fel până la cifra 5 inclusiv și aranjați-le pe carton cât mai creativ (mai apropiate sau îndepărtate unele de altele, în funcție de vârsta copilului). Apoi dați-i copilului o sfoară și îndemnați-l să treacă cu sfoara prin toate hârtiile cu cifre, în ordinea corespunzătoare:) Pot să spun că este o activitate chiar distractivă. La noi a funcționat foarte bine, deși stăm destul de prost cu răbdarea (și eu și ea)😅 Vârsta recomandată: 2+ ani (în funcție de cât de răbdător este copilul).