logofinal_Original.PNG
  • Acasă

  • Blog

  • Forum

  • Log in - Membri VIP

  • Despre mine

  • Contact

  • Podcast

  • Advertoriale

  • More

    Use tab to navigate through the menu items.
    Pentru a vedea acest lucru, accesează-ți site-ul live.
    • Categorii
    • Toate postările
    • Postările mele
    Geanina Cleciu
    13 nov. 2019
      ·  Editată: 13 nov. 2019

    Gogoșari copți în oțet

    în Rețete

    Se iau 6 gogoșari (ardei kapia) și se coc în tavă, în cuptor, pentru aproximativ 30 de minute, la 200 de grade. Apoi se scot din cuptor și se pun într-o oală cu capac, până se aburesc și devin moi. Se curăță de coajă, se scot semințele și se taie ardeii fâșii de mărime potrivită. Se dau 3 roșii pe răzătoare, se pisează un cățel de usturoi și se adaugă, după gust, oțet, ulei de măsline, sare și piper. Este o garnitură foarte gustoasă pentru mâncărurile de iarnă, care sunt în general mai grase.

    Cine se mai încumetă la preparare? Poftă bună!




    4 comentarii
    Alexandra Dosaru
    Linie  ·  
    21 nov. 2019

    Foarte gustoși !Am pregătit chiar ieri o porție ,au mers foarte bine cu salata de vinete!

    Maria Pitigoi
    02 dec. 2019

    Eu,eu chiar îmi place mult gogosarul făcut așa.

    Alexandra Grigoras
    Linie  ·  
    22 feb. 2020

    Merg copti si in tigaie cu ulei. Asa ii făcea mamaia cand eram mica si nu avea aragaz cu cuptor. 🙃

    Ana
    Linie  ·  
    26 feb. 2020

    Bun, dar fara otet pentru mine! 😋

    4 comentarii

    littlecornerofjoy@gmail.com

    București, Romania

    • facebook
    • instagram
    • pinterest

    ©2021 ALL RIGHTS RESERVED.

    Politica cookies
    Politica de confidențialitate a datelor