Ingrediente:
- 2 seturi de lipii (tortilla wraps - eu iau de la lidl)
- 300g ciuperci brune
- cașcaval feliat
- 500g măsline fără sâmburi
- o jumătate de piept de pui (cam 3-400g eu l-am luat direct preparat la grătar de la lidl)
- 200g fasole roșie (conservă)
- puțin unt
Mod de preparare:
1. Se mărunțesc pieptul de pui, măslinele și ciupercile.
2. Se întind lipiile pe rând și se adaugă ingredientele în ordinea dorită (măsline, ciuperci, fasole, pui și 2-3 felii de cașcaval, mărunțite sau întregi (după preferință)).
3. Apoi se împăturesc lipiile pe rând, fiind lipite cu unt, ca să nu se desfacă.
4. Se pun într-o tavă, pe o foaie de copt și se lasă la cuptor pentru 12 minute la 200 de grade.
În mod ideal, se servesc ca aperitive, cu un sos roșu. Quesadilla se poate face, practic, cu orice ai prin casă și mai poți adăuga sau înlocui orice ingrediente preferi. Avantajul este că este o rețetă foarte rapidă, gustoasă și de efect.
P.s.: Iată aici o altă rețetă de Quesadilla de-a mea: bit.ly/Quesadilla-alta-reteta
Care este preferata ta?
Mmmmm! 😍
Yummy🤤🤤🤤
Sigur să încerc și eu,dar fără unt. De când am aflat că Eli este alergica la lapte și derivate din lapte nu mai pot gati cu unt.
O idee minunata și gustoasa pentru gustare la scoala!