top of page

Îmi iau o vacanță offline

Pentru că blogul este practic o revistă online și aceasta presupune să fiu destul de mult disponibilă online, pe blog, pentru blog, pentru documentare, pentru a vorbi cu cititorii și pentru a crea conținut, uneori devine obositor să fiu tot timpul conectată la internet.Așa că, în vacanța aceasta de Crăciun, mi-am propus să mă deconectez de la Internet pentru câteva zile, pentru a-mi încărca bateriile. Dacă te întrebi ce făceau oamenii înainte de Internet, să știi că multe:) Citeau cărți, ieșeau în natură, petreceau timp cu alți oameni față în față, pregăteau prăjituri și se bucurau de momente faine, pe care nu le afișau pe nicio rețea de socializare, alături de familiile lor. Ei bine, exact asta am de gând să fac și eu. Odihnă. Nu doar fizică, ci și mentală și spirituală. Pentru că noi nu suntem doar trup, ci și suflet, iar a fi mereu și mereu conectat și în priză cu mesaje și postări, devine la un moment dat obositor.

Așadar, de astăzi, până luni, eu mă voi deconecta, la propriu, de la internet și voi experimenta, din nou, viața fără online.


Și aceasta sfătuiesc pe oricine. Profită de zilele acestea! Stai cu cei dragi ai tăi față în față! Creați amintiri frumoase și bucurați-vă unii de alții și de Sărbătoarea Nașterii Domnului! Odihniți-vă și încărcați-vă bateriile.


Dar înainte de a face aceasta, aș vrea să anunț care sunt cele 3 mămici super active pe blog, ce vor primi un cadou de Crăciun de la mine. Ionela Simona Monea, Alexandra Dosaru și Maria Elena Pițigoi au fost cele mai active mămici de pe blog și ele vor primi cadourile💜 Le voi trimite luni, imediat ce revin din vacanță. Felicitări mămicilor dedicate și vă mulțumesc tare mult că vă luați din timp și investiți pe blog aici, împreună cu mine.Eu revin cu forțe proaspete pe blog, începând de luni😊


 
7 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

7 Comments


Ana
Ana
Mar 02, 2020

👏🏻👏🏻

Like

🌺🌷⚘

Like

Mamicilor ! Scuze

Like

Foarte drăguț gestul tau. Felicitări inamicilor!👌👌👌

Like

Alexandra Dosaru
Alexandra Dosaru
Dec 31, 2019

Multumesc frumos!Binevenita o pauza de la mediul virtual!Mi-am încărcat bateriile😘

Like
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page