top of page

Cele mai bune masti faciale cu lamaie


Pentru ca secretul unui ten frumos si sanatos este curatarea eficienta si hidratarea tenului, va propunem trei masti faciale cu lamaie pe care le puteti prepara acasa.

1.Masca faciala cu lamaie si ulei de masline

Aceasta masca are atat rolul de a exfolia cat si de a hidrata pielea fetei. Se amesteca sucul unei lamai cu 1/4 a unei cani cu ulei de masline.Aplicati masca pe fata si dupa 10-15 minute clatiti cu apa calduta. Uleiul de masline este bogat in antioxidanti care au rol hidratant, in timp ce lamaia va va face pielea mult mai luminoasa.

2.Masca faciala cu lamaie si miere

Este folosita pentru a ilumina cicatricile lasate de acnee, reducand astfel petele si are si rolul de a purifica porii in profunzime.

Se combina o lingura de miere si una de suc de lamaie intr-un bol cu apa si se amesteca bine, apoi se aplica pe fata.

3. Masca faciala cu lamaie si albus de ou

Bateti albusul impreuna cu sucul unei lamai pana devine omogen. Aplicati-l pe fata si pe gat pentru 15-30 de minute. Aceasta masca este potrivita pentru orice tip de ten si este folosita impotriva ridurilor si pentru a reda fermitatea pielii.

Ce spuneti despre aceste idei de masti? care este preferata voastra?


 

5 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page