top of page

Cum e când vizitezi Cetatea Rasnov


Cum afara este atat de frig si iarna bate la usa, eu tind tot mai mult sa ma gandesc la zilele insorite de vara si sa caut prin pozele din concediu. Asa am dat si peste pozele de la cetatea Rasnov. Este situata in satul Rasnov, intre Bran si Brasov. Din pacate, nu este foarte bine intretinuta, dar merita din plin sa o vizitati, fie doar pentru priveliste, daca nu si pentru a intrezari putin din stilul de viata al stramosilor nostri.

Programul de vizitare este de luni pana duminica intre orele VARA si 9.00 - 19.00 si IARNA 9.00 - 17.00.

Biletul de intrare la cetatea Rasnov pentru adulti si pensionari este de 10 lei, iar pentru elevi, studenti si copii este de 5 lei. Copiii cu varsta de pana la 3 ani au intrare gratuita.

Daca nu ati facut-o cumva, va indemn sa o vizitati. Pentru mine, a fost cu adevarat interesant sa vad un "glimpse" din ceea ce au trait generatiile dinaintea mea dar si sa admir peisajul acela care iti taie respiratia cand realizezi ca esti efectiv inconjurat de munti si paduri :)

Ce spuneti? Cum vi se pare ideea de a vizita cetatea Rasnov ?

3 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page