top of page

Pilot


"Every time I close my eyes is like a dark paradise

No one compares to you

I'm scared that you

Won't be waiting on the other side"

Cerul, iarba, apa.. mirosul de flori si rasete de copii si totusi singurul lucru pe care il pot gandi este daca tu ma astepti pe partea cealalta.. Ce mai e de facut pentru mine?

Sunt sigura ca ai auzit deja ce s-a intamplat, dar as vrea sa iti povestesc totul de la inceput si sper ca undeva, candva vor ajunge la tine cuvintele mele.

Totul a inceput in acea blestemata zi, Luna Galactia, ziua Patrarului. Am stiut de la inceput ca urma sa fie o zi grea, dar nici nu aveam habar cat de grea.

Dupa rutina de dimineata, Alfred ne-a pregatit litria pentru micul-dejun, apoi a pornit modulul MTU si ne-a dus la universitate pe mine si pe tata. Era o zi in care nu aveam nici un stagiu cu studentii, una din zilele acelea in care ne puteam dedica cercetarii. Ah, cat imi doream sa reusim sa punem pe picioare Regeneratorul. Iti dai seama, am avea si acasa din nou toata frumusetea dupa care tanjeam.. iarba, flori, rauri, pomi.. tot ceea ce am acum, dar care deja nu mai are nici o valoare.

Am lucrat aproximativ timp de 4 cadrane stelare cu tata si parea ca facem progrese, dar cand am incercat sa il pornim dezamagirea a fost prea mare.

Era cadranul pranzului, deci tata a plecat sistematic, dupa cum ii e obiceiul catre Lictrisul universitatii. Eu am decis si sa raman si sa mai lucrez la Regenerator. Eram foarte prinsa incercand sa gasesc o solutie incat nici nu am observat ca Tori si Boris si-au adus prietenul natarau in laboratorul meu. Ahh, acel Levin, mereu isi baga nasul in cercetarea mea. Eram ataat de nervoasa si am inceput sa tip la ei sa iasa din laboratorul meu. Abia atunci am vazut-o si pe Ame si am fugit la ea sa o salut si sa o rog sa ii scoata pe baieti din laborator. Alergam spre ea si eram atat de nervoasa, imi simteam sangele urcand in cap si fata parca luand foc si nu mai vedeam nimic in fata ochilor pana cand m-am impiedicat de ceva si ca sa nu cad am dat sa ma sprijin de Regenerator activand exact functia de test SUPR..

Dupa aia, tot ce imi mai amintesc este un fum portocaliu, ca un foc, pe tata care intra pe usa si parea ca striga ceva, apoi o mare lumina si apoi intuneric. M-am trezit atunci cand Boris striga la mine si Ame imi dadea cu apa pe fata.

Atunci am realizat ca nu mai eram cu siguranta acasa si imi luasem dupa mine si fratii si cea mai buna prietena.

© 2015 littlecornerofjoy

4 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page