top of page

Home deco


Se spune ca nicaieri nu-i ca acasa si eu cred ca asa e! Imi place sa calatoresc, sa vad locuri si culturi diferite, sa vad locuri luxoase si create de designeri de interior faimosi. Imi place sa citesc despre ei, despre munca lor, despre ce este in trend, insa cel mai mult imi place sa ma intorc acasa.

Acasa e locul unde pot face exact ce imi place. Acasa e locul in care pot sa creez "coltisoare", locuri si lucruri speciale. Si cand ma plictisesc,le desfiintez si o iau de la capat :) Si sincer, iubesc asta!

Cred ca pentru majoritatea femeilor casa reprezinta un fel de extensie a lor. E locul in care poti sa fii tu si unde poti sa incerci si sa esuezi si iar sa incerci pana cand esti multumita.

Eu personal, sunt multumitoare pentru schimbarea anotimpurilor, a sezoanelor. Cred ca pur si simplu as fi plictisita maxim de un singur sezon mereu si mereu. Nu imi plac toate anotimpurile la fel de mult, insa apreciez macar un lucru la fiecare din ele. Imi plac schimbarile. Cred ca viata ar fi monotona si fara farmec daca aceleasi lucruri ar persista la infinit. Imi plac sezoanele pentru ca ma motiveaza sa imi "reinventez" casa si sa fac cumva sa reflecte si schimbarile de stil si experienta traita in ultimul sezon. Imi place sa imi fie drag sa vin acasa. Imi place ca cei dragi ai mei sa iubeasca sa vina acasa si imi place ca prin creativitate sa creez caldura sufleteasca si bucurie.

Va las cu cateva poze pe care posibil sa le fi vazut pe Instagram-ul meu care arata putin din pasiunea asta a mea : homedeco.

P.s. Daca inca nu ati aruncat un ochi pe instagram-ul meu, va invit sa o faceti. Posibil chiar sa va placa :) (il puteti gasi mai jos pe site)

5 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page