top of page

Primavara.. cu vesti bune


Iubesc primăvara. Îmi place să văd cum natura revine la viață. Îmi place optimismul de primăvară și cred că este un sezon plin de vești bune, în general. Anul acesta primăvara nu se lasă deloc mai prejos și aduce o veste minunată pentru mine și sper să fie una grozavă și pentru voi.

Veți observa că am creat o noua Categorie pe blog și anume "Bebe". Este o categorie cu adevărat nouă pentru mine, din toate punctele de vedere. Pentru că Little Corner of Joy este locul meu preferat de destindere și locul unde iubesc să împărtășesc idei, gânduri, proiecte și experiențe, vreau să împărtășesc cu voi și cel mai nou statut al meu, acela de "mămică în devenire " :)

Îmi dau seama câte lucruri nu știi ca viitoare mămică, câte lucruri cauți, câte lucruri te panichează, mai ales dacă nu ai avut frați, surori mici, sau rude, prietene însărcinate. Pentru că e o postură în care te poți simți foarte ușor copleșită, vreau să împărtășesc cat mai multe lucruri din experiența mea, sperând să fiu de folos cât mai multor mămici sau viitoare mămici.

Așa că, dragii mei, așteptați-vă să găsiți în colțișorul meu de blog din ce în ce mai multe postări din categoria "Bebe" întrucât este un subiect care îmi umple viața de bucurie din ce în ce mai mult și doresc să împărtășesc și bune și rele cu voi.

P.s. Vor fi și ceva posturi pentru tătici și viitori tătici și vă aștept cu păreri și întrebări cât mai multe.

3 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page