top of page

Cadouri de Craciun pentru EL


Iată-ne ajunși și în Decembrie, luna cadourilor. Personal, îmi place foarte mult această lună și da, îmi plac și cadourile :)

IDEI Cadouri de Craciun pentru el

Dar în fiecare an, fără excepție, este un adevărat chin să tot caut idei de cadouri pentru soțul meu. Deși ne cunoaștem deja de ceva timp și intuiesc cam ce i-ar plăcea și ce nu, trebuie în fiecare an să fac un research, să mă informez despre ce mai este nou, ce a mai apărut în special în domeniul Gadget-urilor. Asta este perioada din an în care mă uit la tot felul de review-uri tech, ca să văd ce i-as mai putea lua.

Dacă și tu ai un iubit sau soț pasionat de tehnologie, căruia nu îi plac cadourile comune, gen parfum, portofel sau pulovăr cu motive de Crăciun, iată câteva idei de cadouri pentru el:

1. Suport magnetic de telefon pentru mașină

Un cadou practic, tech și simplu.Telefonul se fixează automat, fără să mai fie nevoie de alte ajustari. Verifică prețul aici.

2. Aparat de bărbierit electric

Pentru ca s-a săturat, săracul, să tot folosească lama de unică folosință, e timpul să îl ajuți cu acest cadou. Eu recomand modelul de aici.

3. Baterie externă pentru telefon

Ca să fii sigură că are telefonul încărcat tot timpul și că poți să dai de el oricând. Aici găsești un model care-mi place mult.

4. Chromecast 3

Această „jucărie” pentru oameni mari se conectează la TV prin HDMI pentru a trimite filme, poze si jocuri, fără fir de pe laptop sau telefon. Vezi oferta aici.

5. Ochelari VR

Mi se pare un cadou perfect pentru cineva pasionat de tehnologie și nu numai. Eu i-am luat soțului ochelarii de aici.

6. Fitness tracker

Acesta este un cadou pe care mi-ar plăcea și mie să îl primesc. Sunt muuulte modele, unele cu mai multe funcționalități ca altele și prețuri în funcție de ceea ce oferă. Eu i-am luat soțului, de ziua lui, ceasul cu Fitness tracker de la Withings pe care îl puteți găsi aici. Îl folosește zilnic de 1 an și jumătate și este foarte mulțumit de el. Later edit: Acum l-am updatat la cel de aici:

Dar dacă totuși cauți un dispozitiv fitness tracker ieftin și bun, verifică această variantă de aici. Acest model are senzori pentru monitorizarea pulsului, afișează notificări din telefon (SMS sau Apeluri), iar bateria ține 20 de zile. Sună chiar bine pentru un prețde 99 de RON , nu? Știu câteva persoane care au cumpărat această brățară și susțin că face toți banii😀

7. Mănuși touchscreen

Perfecte pentru sezonul rece, mănușile touchscreen te ajută să nu te plictisești atunci când aștepți autobuzul și e frig de crapă pietrele. Le găsești aici.

8. Mini dronă

Acest cadou este chiar pentru pasionații de tehnologie. Dacă iubitul tău este un geek, atunci cu siguranță îl va încânta acest cadou. Mini drona o poți comanda de aici.

9. Boxă bluetooth

Îți propun o boxă de firmă (JBL), de dimensiuni mici, cu o calitate a sunetului excepțională și un raport preț-calitate foarte bun. Eu o am pe cea de aici. Merită fiecare bănuț! Zilnic zilnic punem muzică să danseze bebelina ❤️ (deci nu e numai pentru tati ideea aceasta de cadou :) )

Update:

Și anul acesta l-am întrebat pe soț ce își dorește de Crăciun, să îmi dea variante. Bineînțeles că de unele chestii nici nu am auzit în viața mea, dar le voi lista aici. Dacă ai și tu un soț pasionat de gadgeturi sigur îți vor folosi:

10. Căști in ear Skullcandy JIB

Soțul afirmă că sunt niște căști mai deosebite, bluetooth, care au o calitate a sunetului excepțional de bună raportat la preț. Poți vedea prețul aici.

11. Drona DJI Tello

Marea majoritate a bărbaților au o pasiune pentru drone. Soțul este fascinat de această dronă, care filmează și folosește tehnologie DJI, care am înțeles că e cea mai șmecheră de pe piață. De asemenea este foarte ușor de controlat și filmează. Ce să mai, visul oricărui bărbat pasionat de tehnologie. Mai multe nu știu să vă spun despre specificații, doar că soțul o laudă întruna, că este foarte faină și că are un preț extrem de mic, pentru ceea ce oferă. Prețul îl găsești aici.

12. Căciulă cu căști stereo

Se pare că acest cadou, care este, în sfârșit, la un preț accesibil, este o căciulă care are căști bluetooth si microfon și te ajută să vorbești la telefon sau să asculți muzică fără să îngheți, printr-o simplă apăsare de buton. Sună chiar interesant și de sezon:) Prețul îl poți vedea aici.

Linkurile de mai sus sunt linkuri afiliate.

Dacă te-am inspirat și ți-au plăcut ideile mele de cadouri, dă un share să îi ajuți și pe prietenii tăi în goana după cadouri. Ție ce ți-ar plăcea să primești de Crăciun și ce îi vei dărui soțului tău?


 

#aparatelectricdebarbierit #baterieexternatelefon #boxabluetooth #cadouridecraciun #cadouridecraciunpentrucupluri #cadouridecraciunpentruiubit #cadouridecraciunpentruiubitieftine #cadouridecraciunpentrusot #cadouridecraciunpentrusotieftine #cadouripentrubaieti #cadouripentrubarbati #cadouripentrubarbatiieftine #cadouritechieftine #cadouritehnologie #cecadousaiifaciubituluimeu #cecadousaiifaciubituluimeudecraciun #celemainoigadgeturi #chromecast2 #fitnesstracker #gadgetcraciun #ideicadou #ideicadouri #ideicadouridecraciunpentrubarbati #ideidecadouritech #littlecornerofjoy #littlecornerofjoy #craciunlittlecornerofjoy #manusitouchscreen #minidrona #ochelariVR #suportmagnetictelefon #surprizedecraciunpentruiubit #tehnologiecraciun #withings #cadouridecraciunpentruel #cadouridecraciunpentru #ideidecadouripentrubarbati #ideicadouridecraciunpentruel #ideicadouridecraciunbarbati #ideicadouridecraciunpentrusot #cadouridecraciunpentrubarbati #cadouripentruiubit #cadouridecraciunidei #cecadousaifaciubituluimeudecraciun

1 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page