top of page

Cadouri de Craciun pentru EL


Iată-ne ajunși și în Decembrie, luna cadourilor. Personal, îmi place foarte mult această lună și da, îmi plac și cadourile :)

IDEI Cadouri de Craciun pentru el

Dar în fiecare an, fără excepție, este un adevărat chin să tot caut idei de cadouri pentru soțul meu. Deși ne cunoaștem deja de ceva timp și intuiesc cam ce i-ar plăcea și ce nu, trebuie în fiecare an să fac un research, să mă informez despre ce mai este nou, ce a mai apărut în special în domeniul Gadget-urilor. Asta este perioada din an în care mă uit la tot felul de review-uri tech, ca să văd ce i-as mai putea lua.

Dacă și tu ai un iubit sau soț pasionat de tehnologie, căruia nu îi plac cadourile comune, gen parfum, portofel sau pulovăr cu motive de Crăciun, iată câteva idei de cadouri pentru el:

1. Suport magnetic de telefon pentru mașină

Un cadou practic, tech și simplu.Telefonul se fixează automat, fără să mai fie nevoie de alte ajustari. Verifică prețul aici.

2. Aparat de bărbierit electric

Pentru ca s-a săturat, săracul, să tot folosească lama de unică folosință, e timpul să îl ajuți cu acest cadou. Eu recomand modelul de aici.

3. Baterie externă pentru telefon

Ca să fii sigură că are telefonul încărcat tot timpul și că poți să dai de el oricând. Aici găsești un model care-mi place mult.

4. Chromecast 3

Această „jucărie” pentru oameni mari se conectează la TV prin HDMI pentru a trimite filme, poze si jocuri, fără fir de pe laptop sau telefon. Vezi oferta aici.

5. Ochelari VR

Mi se pare un cadou perfect pentru cineva pasionat de tehnologie și nu numai. Eu i-am luat soțului ochelarii de aici.

6. Fitness tracker

Acesta este un cadou pe care mi-ar plăcea și mie să îl primesc. Sunt muuulte modele, unele cu mai multe funcționalități ca altele și prețuri în funcție de ceea ce oferă. Eu i-am luat soțului, de ziua lui, ceasul cu Fitness tracker de la Withings pe care îl puteți găsi aici. Îl folosește zilnic de 1 an și jumătate și este foarte mulțumit de el. Later edit: Acum l-am updatat la cel de aici: