top of page

DIY: Calendar de Craciun


Stiu ca la noi nu este foarte impamantenita cultura aceasta de a face traditii si din asteptarea Craciunului si nu incerc sa copiez traditia americanilor cu "Advent Calendar", insa zilele trecute ma intrebam "Oare cat o mai fi pana la Craciun ?" asa ca stiind de traditia americanilor m-am hotarat sa imi fac si eu propriul meu calendar care sa ma ajute sa stiu exact in fiecare zi cate zile mai sunt pana la Craciun.

Poate stiti ca in America este traditia sa se faca pentru fiecare zi un cadou, sau fiecare zi sa vina cu o provocare de a face ceva legat de Craciun. De exemplu o anumita zi din calendar, sa zicem ziua 13 are ascuns un biletel pe care scrie ca trebuie sa bei un cocktail de Craciun, sau sa faci o prajitura pe care o faci de obicei de Craciun. Ideea este sa intri in atmosfera Craciunului.

La noi, nu cred ca ar prinde asa usor, pentru ca avem o cultura diferita, insa ma gandesc la cei care aveti copii. Cred ca ar fi ceva foarte dragut de facut cu ei si ar crea amintiri si asteptare pentru un Craciun perfect :)

Eu am facut calendarul in felul meu si cu materialele pe care le aveam disponibile. Am vrut sa il fac efectiv din ce aveam prin casa, de aceea nu vreau sa dau exact un tutorial despre cum se face calendarul. Cred ca fiecare il poate face cu ce are prin casa, intr-un mod personalizat.

Ceea ce vreau sa fac este sa va daruiesc grafica, adica pozele pe care le-am folosit eu pentru fiecare zi in parte. Le veti gasi mai jos, de unde le si puteti salva si le puteti printa pentru a va confectiona propriul calendar de Craciun.

Ce pot sa mai spun decat " Spor la treaba!" ? :)

4 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page