top of page

Top 10 produse super utile pentru bebelusi


Nu demult am scris un articol numit "Top 10 produse inutile pentru bebe", în care poți găsi o listă cu lucruri pentru bebeluși pe care le-am cumpărat, dar care nu mi-au fost folositoare. De aceea, m-am gândit să povestesc puțin și despre lucrurile care mi-au fost utile.

Ca și lista din acel articol și cea pe care urmează să o vezi, este una fooarte subiectivă. Vei vedea listate produsele pentru bebeluși care m-au ajutat pe mine cel mai mult și nu o listă generală :)


Hai să vedem lista:

Unele linkuri din listă sunt afiliate.

1. Port bebe

Acest accesoriu a fost primul care mi-a venit în cap atunci când m-am gândit la o listă cu produse super utile. Este lucrul care aș spune că m-a ajutat cel mai mult, mai ales în perioada de nou-născut a Iuniei. Era modul în care se calma, modul în care adormea dar și se plimba cel mai ușor. În primele 7 luni, am folosit un wrap tai mic, însă apoi a trebuit să îl schimb pentru că Iunia nu mai stătea deloc liniștită până reușeam eu să îl pun. Am optat apoi pentru un marsupiu de la Babymoov. Într-adevăr, copiii noștri sunt diferiți. Eu am folosit port bebe-ul și pe post de cărucior de cele mai multe ori deoarece avea mult mai mult succes. În căruț nu voia să stea aproape deloc. Dar e normal, nu? O voia pe mami aproape :) Și eu, ca mămică, l-am preferat în locul căruțului. Mă deplasam mult mai ușor, fără să trebuiască să aștept o groază la lift, fără să ocup mult spațiu în metrou și fără să am două cărucioare la cumpărături. Este primul lucru pe care ți-l recomand să îl cumperi pentru bebe.


2. Reductor anatomic pentru cadă

Sincer, habar nu aveam că se numește așa. Noi îi spunem topogan pentru baie. L-am primit la scurt timp după nașterea Iuniei și ne-a ajutat enorm. Arată cam așa, dar al nostru are și un material textil peste suportul de plastic. Ne-a ușurat enorm modul în care îi făceam băiță, deoarece doar o puneam acolo pe acel suport și o spălam, pe când înainte de a-l avea, unul dintre noi trebuia să o țină pe bebelină cu grijă în cădiță, în timp ce altul o spăla. De obicei, muream de durere de spate când trebuia să o ținem la băiță, de aceea reductorul acesta pentru cadă a fost soluția salvatoare.