top of page

Filme de Crăciun care îmi plac


În fiecare an, înainte de Crăciun, îmi place să mă uit la filme cu tematică de Crăciun. De obicei nu sunt cine știe ce filme, adică nu sunt filme la care îmi rămâne gândul o săptămână, sau am vreo revelație privindu-le. Majoritatea sunt Funny sau doar cheesy, dar mă mai scot din cotidian. Așa că, atunci când prind puțin timp (de obicei când doarme pitica sau seara) mă mai uit la un film sau.. cât reușesc să văd dintr-un film de Crăciun☺️

În continuare, vreau să îți arat lista mea cu filme de Crăciun, de anul acesta. Sunt cam de două tipuri, comedii și romantice sau chiar combinații.

Așadar, iată lista:

1. Deck the Halls

Anul acesta l-am revăzut. Rămâne unul dintre preferatele mele. Dany DeVito face o treabă excelentă jucându-l pe vecinul cel nou care are un vis măreț. Visul lui este împodobirea propriei case într-un mod atât de luminos încât să poată fi văzută din spațiu. Sigur că asta crează conflicte în cartier. Este un film din 2006, dar rămâne printre cele mai bune, după părerea mea. Poți vedea trailerul aici .

2. A Christmas Prince

Un film produs de Netflix, apărut chiar acum, în Decembrie 2017 și filmat.. surpriză, în România! Este vorba despre o jurnalistă ce este trimisă într-o altă țară să îi ia interviu prințului moștenitor, ce urmează a fi încoronat în Ajunul Crăciunului. Castelul prințului este chiar minunatul nostru Peleș. O poveste romantică, foarte clasică (de genul, printul pe cal alb salvează fata, la propriu), dar care te ține conectată la poveste. Filmul poate fi văzut pe Netflix, însă trailerul îl poți vedea și pe YouTube aici .

3. A Wish for Christmas

Este pentru prima dată când am văzut această peliculă, deși a apărut încă de anul trecut. Este produs de Hallmark și este realizat în stilul lor. Personajul principal, Sara, este nedreptățită chiar înainte de Crăciun de către șeful ei, care primește o promovare folosind ideea ei. La petrecerea de Crăciun a companiei, Sara primește un cadou deosebit, o felicitare magică ce îi garantează împlinirea unei dorințe, dar doar pentru 48 de ore. Dorința ei este să primească curaj. De la împlinirea acestei dorințe, viața ei se schimbă cu totul. Nu este un film ce m-a impresionat cu nimic, ci doar puțin entertainment timp de aproape o oră jumătate. Poți vedea trailerul aici.

4. Christmas inheritance

Pe acesta nu l-am văzut încă, deoarece abia poimâine (15 Decembrie) va apărea, dar sper să reușesc. Este un film produs de Netflix. Nu știu foarte multe detalii despre el, doar cât am putut prinde din trailer. Se pare că este vorba despre Ellen, care trebuie să moștenească o mare companie pentru care însă, nu este pregătită și este trimisă de tatăl ei în Orășelul său natal, unde învață valoarea muncii și a ajutorării semenilor. Trailerul, din păcate, nu este disponibil pe YouTube, ci doar pe Netflix.

Acestea sunt filmele pe care le văd Crăciunul acesta (timpul este destul de limitat, chiar mă bucur că am reușit să văd trei până acum😁). Toate sunt disponibile pe Netflix, sau vor fi în curând (când va apărea și ultimul). Tu la ce filme te uiți Crăciunul acesta? Spune-mi în comentarii❤️

P.s: Țin să menționez că sunt cam de femei filmele acestea, în cazul în care nu era evident😜

Update: Pentru că uneori oricâte vase mai ai de spălat, jucării de strâns și gânduri de adunat, vrei să te opresti și să te mai relaxezi nițel, perioada Crăciunului cu ale ei filme de sezon are și rolul acesta. Rolul de a te ajuta să te tolănești pe canapea, după ce adoarme copilul și să te uiți la un film cheesy de Crăciun. Eu am obiceiul acesta anual, ca înainte de Crăciun să văd cât mai multe filme, ca să mai sparg rutina. Așadar, vreau să adaug încă 3 filme pe lista mea de Crăciun, pe care le-am văzut anul acesta și mi-au plăcut. Am mai văzut încă două, pe lângă ele, dar nu mi-au plăcut așa mult, deci le voi menționa doar pe cele faine. Așadar, iată lista cea nouă: 1. A Christmas Prince: The Royal Wedding. Este partea a doua a filmului “A Christmas Prince” pe care l-au lansat cei de la Netflix anul trecut de Crăciun și practic este continuarea poveștii de dragoste dintre newyorkieza bloggeriță, Amber și Richard, prințul Aldoviei. Merită văzut. Romantic, de Crăciun și.. bonus, filmat la Castelul Peleș înzăpezit. Fix pe gustul meu ca și film cheesy de Crăciun😁 2. The Holiday Calendar Este unul dintre filmele foarte faine de anul acesta, care m-a binedispus și pe care îl recomand. Este despre Abby, o tipă ce primește de la bunicul ei, un Calendar antic de Advent, care se deschide în mod magic de la 1 Decembrie și apoi în fiecare dimineață, se deschide o ușiță, prin care iese un simbol de Crăciun. Cel mai imprevizibil este faptul că acest calendar pare a prezice viitorul și a aduce dragostea în cale, deoarece în ziua respectivă se întâmplă ceva legat de obiectul oferit de Calendar. Este și o poveste de dragoste, dar și despre Crăciun. Destul de relaxant pentru mine:) 3. Christmas Wedding Planner Acest film este despre Kelsey, coordonator de nunți, ce încearcă să își pornească afacerea ei, organizând nunta de Crăciun, a verișoarei și celei mai bune prietenele a ei, Emily. Apare un fost iubit de-al lui Emily, iar Kelsey se trezește implicată într-o investigație legată de integritatea viitorului soț al verișoarei ei. A fost un film relaxant, fain, dar nu foarte spectaculos. Însă îl recomand, pentru a mai sparge rutina și monotonia. Toate cele trei filme le găsești pe Netflix, unde poți vedea și trailerele. Tu ce filme faine de Crăciun ai văzut în ultima perioadă?🎄🎁😍

 

3 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page