top of page

Filme de Crăciun care îmi plac


În fiecare an, înainte de Crăciun, îmi place să mă uit la filme cu tematică de Crăciun. De obicei nu sunt cine știe ce filme, adică nu sunt filme la care îmi rămâne gândul o săptămână, sau am vreo revelație privindu-le. Majoritatea sunt Funny sau doar cheesy, dar mă mai scot din cotidian. Așa că, atunci când prind puțin timp (de obicei când doarme pitica sau seara) mă mai uit la un film sau.. cât reușesc să văd dintr-un film de Crăciun☺️

În continuare, vreau să îți arat lista mea cu filme de Crăciun, de anul acesta. Sunt cam de două tipuri, comedii și romantice sau chiar combinații.

Așadar, iată lista:

1. Deck the Halls

Anul acesta l-am revăzut. Rămâne unul dintre preferatele mele. Dany DeVito face o treabă excelentă jucându-l pe vecinul cel nou care are un vis măreț. Visul lui este împodobirea propriei case într-un mod atât de luminos încât să poată fi văzută din spațiu. Sigur că asta crează conflicte în cartier. Este un film din 2006, dar rămâne printre cele mai bune, după părerea mea. Poți vedea trailerul aici .

2. A Christmas Prince

Un film produs de Netflix, apărut chiar acum, în Decembrie 2017 și filmat.. surpriză, în România! Este vorba despre o jurnalistă ce este trimisă într-o altă țară să îi ia interviu prințului moștenitor, ce urmează a fi încoronat în Ajunul Crăciunului. Castelul prințului este chiar minunatul nostru Peleș. O poveste romantică, foarte clasică (de genul, printul pe cal alb salvează fata, la propriu), dar care te ține conectată la poveste. Filmul poate fi văzut pe Netflix, însă trailerul îl poți vedea și pe YouTube aici .

3. A Wish for Christmas

Este pentru prima dată când am văzut această peliculă, deși a apărut încă de anul trecut. Este produs de Hallmark și este realizat în stilul lor. Personajul principal, Sara, este nedreptățită chiar înainte de Crăciun de către șeful ei, care primește o promovare folosind ideea ei. La petrecerea de Crăciun a companiei, Sara primește un cadou deosebit, o felicitare magică ce îi garantează împlinirea unei dorințe, dar doar pentru 48 de ore. Dorința ei este să primească curaj. De la împlinirea acestei dorințe, viața ei se schimbă cu totul. Nu este un film ce m-a impresionat cu nimic, ci doar puțin entertainment timp de aproape o oră jumătate. Poți vedea trailerul aici.

4. Christmas inheritance

Pe acesta nu l-am văzut încă, deoarece abia poimâine (15 Decembrie) va apărea, dar sper să reușesc. Este un film produs de Netflix. Nu știu foarte multe detalii despre el, doar cât am putut prinde din trailer. Se pare că este vorba despre Ellen, care trebuie să moștenească o mare companie pentru care însă, nu este pregătită și este trimisă de tatăl ei în Orășelul său