top of page

Cadouri de Crăciun pentru EA

Iată-ne ajunși, din nou, aproape de sărbătoarea Crăciunului. Cum știu aceasta? Păi de la bunătatea și indulgența oamenilor ce se resimte proaspătă în aer, de la vecinii care se ajută între ei și care împart cozonacii împreună.. de la mirosul de portocale ce umple atmosfera. Glumesc! De fapt știu că a venit Crăciunul de la pozele de pe Facebook cu cozile interminabile de la Jumbo. Probabil urmează alte poze cu coada de la Auchan sau Carrefour, că trebuie să punem ceva pe masa de Crăciun, nu?:)


Daaar cred că este o mare bătaie de cap și cu cadourile de Crăciun, mai ales că pentru unii dintre noi, cadourile sunt un limbaj de dragoste, așa că ne dorim să le arătăm celor dragi că îi iubim și în acest mod.

De aceea, m-am gândit să întocmesc o listă cu idei de cadouri de Crăciun pentru femei. Să fiu sinceră, este lista cu ce mi-ar plăcea să primesc eu, nu neapărat de Crăciun, dar mă gândesc că ajută soții și iubiții să se hotărască la un cadou și mai ales să evite o altă coadă imensă, deoarece toate pot fi comandate, cu ușurință, online.

Hai să vedem lista mea:

1. Philips lumea

Este un aparat de epilat cu lumină pulsată. Varianta ideală pentru orice femeie pentru a scăpa de stresul epilatului. Nu am vorbit încă, cu o femeie care să nu-și dorească acest epilator. Verifică prețul aici.

2. Set cadou Lancome

Lancome este unul dintre brandurile mele preferate și cu ale cărui produse mă împac tare bine. Așa că un cadou ideal mi se pare setul de aici. Pentru siguranță, poți verifica ce brand folosește prietena sau soția ta și să îi iei un set cadou de tipul acesta.

3. Kit ojă semipermanentă

Căreia dintre noi ne place să vedem unghii cu oja puțin sărită? Răspuns: Niciuneia! Setul acesta care te ajută să pui oja semipermanentă este soluția ideală care te scutește de mersul la salon extrem de des. Poți vedea kitul aici.

4. Periuța electrică Oral B

Deși folosesc deja acest tip de periuță, îmi doresc un upgrade. Pentru toate fetele care își doresc dinți perfecți care să creeze un zâmbet memorabil, ce spuneți de periuța de aici ?

5. Hăinuțe

Acesta este cadoul preferat al oricărei fete, hainele. Nu poți da greș cu acest cadou, dar trebuie să știi mărimea, gusturile și eventual și nevoile de sezon. Eu propun geaca de aici, dar la acest capitol ai nevoie de creativitate și răbdare pentru a alege cadoul.

6. Parfum

Clasicul cadou feminin, parfumul, rămâne un hit și anul acesta. Pentru siguranță, alege un parfum ce știi că i-a plăcut, l-a mai avut sau l-a încercat. Sau poți încerca ceva nou, doar dacă îi știi gusturile foarte foarte bine. Dacă urmărești blogul, știi deja că eu sunt mare fan al parfumului de aici.

7. Un laptop

Ok, acesta poate fi mai degrabă potrivit pentru un cadou de onomastică, nu știu dacă este chiar pentru Crăciun, daar depinde de buget :) Această idee de cadou este piesa de rezistență a articolului meu deoarece propun ca și cadou laptopul suuuperb și fooarte puternic de aici. ( p.s.: eu - maaare fan Apple :p)

Ce spui despre lista mea de cadouri? Pe care dintre ele ți-ar plăcea să le primești și pe care să le dăruiești? Scrie-mi, mai jos în comentarii!

P.s.: Dați share până ajunge la soțul meu😂

1 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page