top of page

Cadouri de Crăciun pentru EA

Iată-ne ajunși, din nou, aproape de sărbătoarea Crăciunului. Cum știu aceasta? Păi de la bunătatea și indulgența oamenilor ce se resimte proaspătă în aer, de la vecinii care se ajută între ei și care împart cozonacii împreună.. de la mirosul de portocale ce umple atmosfera. Glumesc! De fapt știu că a venit Crăciunul de la pozele de pe Facebook cu cozile interminabile de la Jumbo. Probabil urmează alte poze cu coada de la Auchan sau Carrefour, că trebuie să punem ceva pe masa de Crăciun, nu?:)


Daaar cred că este o mare bătaie de cap și cu cadourile de Crăciun, mai ales că pentru unii dintre noi, cadourile sunt un limbaj de dragoste, așa că ne dorim să le arătăm celor dragi că îi iubim și în acest mod.

De aceea, m-am gândit să întocmesc o listă cu idei de cadouri de Crăciun pentru femei. Să fiu sinceră, este lista cu ce mi-ar plăcea să primesc eu, nu neapărat de Crăciun, dar mă gândesc că ajută soții și iubiții să se hotărască la un cadou și mai ales să evite o altă coadă imensă, deoarece toate pot fi comandate, cu ușurință, online.

Hai să vedem lista mea:

1. Philips lumea

Este un aparat de epilat cu lumină pulsată. Varianta ideală pentru orice femeie pentru a scăpa de stresul epilatului. Nu am vorbit încă, cu o femeie care să nu-și dorească acest epilator. Verifică prețul aici.

2. Set cadou Lancome

Lancome este unul dintre brandurile mele preferate și cu ale cărui produse mă împac tare bine. Așa că un cadou ideal mi se pare setul de aici. Pentru siguranță, poți verifica ce brand folosește prietena sau soția ta și să îi iei un set cadou de tipul acesta.

<