top of page

Și noi mămicile, ne dorim cadouri


Să începem cu începutul, adică atunci când era Iunia mică mică, nou-născut. În primele săptămâni tot primeam cadouri: hăinuțe, jucării, bavețici și alte cele. Era un sentiment frumos să tot primești hăinuțe mici, roz și adorabile. Apoi ușor ușor am început să mă gândesc că mi-ar plăcea și mie cadouri. Mă gândeam că e fain că primim pentru Iunia, dar eu eram terminată în primele luni după naștere. Nici cu greutatea, nici cu stima de sine nu stăteam prea bine și mi-ar fi plăcut să mă mai răsfețe și pe mine cineva cu o cremă faină de față sau o bluză super diafană.. dar nu se întâmpla.

Am zis că aștept. M-am gândit eu așa frumușel, că poate voi primi și eu câte ceva mai încolo. Au trecut lunile și nimic. A trecut primul an și nimic. Aproape a trecut și al doilea an și tot Iunia e cea mai norocoasă în materie de cadouri. Și mă bucur de asta și le primim cu drag, dar hai să fim serioși.. tu, ca mămică nu te-ai gândit vreodată când ai văzut rochițele alea faine cu buline de fetițe, că ai vrea și tu una așa? Ei bine, eu da, recunosc! Și nu doar o dată:) Anul acesta am primit cadouri tare faine de ziua mea, chiar am primit și pentru Iunia câteva, tot de ziua mea :))) Totuși, cele mai bune 3 prietene ale mele mi-au dăruit un super cadou, care deși ne includea și pe mine și pe Iunia, a fost un cel mai fain cadou, care m-a umplut de bucurie. Am primit ideea și mijloacele de a-mi achiziționa un set de rochițe mamă-fiică. Dacă urmărești blogul de mai mult timp, știi deja că visul meu a fost întotdeauna să am o fetiță și să ne facem poze frumoase, îmbrăcate la fel ( e super cheesy știu, dar asta sunt🙈). Dumnezeu se pare că a decis să-mi împlinească acest vis. Mi-a dat o fetiță frumoasă și acum am primit și ocazia să facem poze cu un set superb. După ce am primit cadoul am căutat pe toate site-urile din România, din China și din Europa un set fain de rochii mamă-fiică. Nici nu vreau să îmi amintesc ce am găsit. Ori am eu gusturi ciudate, ori nu am baftă la a găsi lucruri frumoase. Nu voiam să le fac la croitoreasă pentru că ar fi fost destul de complicat să mergem la probă și în general, mi se pare o mare bătaie de cap.

Urmăream de ceva timp pagina Mainy Hăinuțe Unicat. și a fost prima care mi-a venit în cap. Văzusem acolo niște rochițe pentru fetițe atâât de bestiale și niște seturi de rochii casual mamă-fiică încât mi-a rămas gândul la ele vreo lună (ca orice femeie, am o maaare pasiune pentru rochii). Și am decis să scriu un mesaj. Dar ca să nu fie multă bătaie de cap cu probe și deplasări pe care nu le pot face, am optat pentru un set superb mamă-fiică de fustă și rochiță. Îmi doream mult să avem și noi un set tutu, mai pe românește: “fustă înfoiată din tulle”. Văzusem eu o rochiță galbenă cu buline și cu tulle pe pagină și i-am scris: “Pe asta o vreeeau pentru Iunia!”. Iar pentru mine am ales o fustă croită din același tulle galben superb ca și rochița Iuniei.

Acum.. mămici de fetițe, stați jos când vă uitați pe pagină. Eu nu am mai văzut rochițe atât de speciale și colorate nicăieri. Și unde mai pui că sunt și unice, croite în mod deosebit și cu mare grijă pentru fiecare fetiță. Deci s-ar putea să aveți palpitații de la atâtea modele superbe. Știu că eu am! Mămici de băieței, am văzut că