top of page

13 idei cadouri de Crăciun pentru copii

Recent am scris un articol care conține 20 de idei de cadouri de Crăciun pentru bebeluși (îl poți citi aici). Și pentru că a fost un mare succes, m-am gândit că ar fi fain să ajut și părinții care au copilași de 3+ ani să le găsească copiilor lor cadoul potrivit sau de ce nu, chiar pe bunici, unchi sau mătuși :)

Așadar, am strâns câteva sugestii de cadouri inspirate din lista mea de Crăciun pentru pitice, dar și din căutările mele pentru întocmirea acelei liste. Iată ce a ieșit:


1. Căsuță de păpuși

Acesta este evident un cadou pentru fetițe de peste 3 anișori. Este un cadou mai substanțial, care însă fascinează orice fetiță și o ține ocupată cu orele. Ideal este să fie o căsuță mai înaltă, astfel încât piticele să se poată juca în picioare, făcând jocul muult mai relist și interesant pentru ele. Iată căsuța de păpuși ideală de pe lista mea: vezi aici. De asemenea, am găsit la Noriel și o căsuță fooarte faină și mult mai accesibilă ca preț: vezi aici.


2. Mașină decapotabilă Barbie

Acesta este tot un cadou pentru fetițe (deh am fetițe, ce să fac? :) ) și este un cadou de vis pentru orice fetiță de peste 3 ani. În această mașinuță încap 4 păpuși (2 în spate) și este unul dintre cele mai faine modele de piață, după părerea mea. Poți vedea toate detaliile despre ea aici.


3. Atelier cu unelte de jucărie

Aceasta este o idee de cadou în principal pentru băieței, dar poate fi dăruit și unei fetițe pasionate de reparații, chei, șuruburi și tot ce ține de atelierul unui mecanic. Se bazează tot pe jocul de rol și dezvolă creativitatea ți imaginația piticilor. Vezi acest atelier propus de mine aici.


4. Set bormașină magică

Acesta este una dintre ideile mele preferate de cadouri pentru copii. Este potrivit atât pentru un băiețel, cât și pentru o fetiță. Îi va ajuta să își dezvolte creativitatea și vederea în spațiu prin crearea unor jucării și modele 3D pe care le vor asambla cu ajutorul unei bormașini de jucărie. Este atât o activitate distractivă cât și una foarte educativă, care îl dezvoltă mult pe copil, după părerea mea. Vezi aici toate detaliile despre acest set.

Sursă foto: emag.ro