top of page

Idei de cadouri pentru 8 Martie (cu exemple)


Uraa! A venit, în sfârșit, mult așteptata primăvară! Cu ghiocei, zambile, lalele, soare și veselie, parcă și starea noastră de spirit înflorește. Și în special pentru noi, femeile, primele zile din acest anotimp au un farmec aparte. Mă refer la 1 și 8 Martie, desigur! Așa-i că e tare fain să primești o floare sau un cadou într-o perioadă când parcă totul revine la viață? :)


LE: Este o listă destul de completă, care se pliază și pentru cadoul doamnei educatoare sau al doamnelor profesoare:)

Din păcate, nu la fel de frumos și ușor este pentru bărbați, pentru că ei sunt cei care caută cadourile și plănuiesc surprizele. De aceea, m-am gândit să vin în ajutorul vostru, al bărbaților, cu această postare, în care să vă dau câteva idei de cadouri. Iar voi, doamnelor, dacă aveți o idee genială de cadou, sau mai multe, nu ezitați să comentați mai jos!

Iată ideile mele:


1. Trusă de machiaj. Un accesoriu pe care și-l dorește orice femeie, în special primăvara când este timpul schimbărilor de look. Eu o recomand pe cea de aici.

2. Set cadou cu parfumul preferat. Dacă îi știi parfumul preferat, nimic mai simplu. Dar pentru că un cadou trebuie să aibă și un element surpriză, alege un set cadou, care pe lângă parfum, mai conține și o loțiune de corp, sau alte cosmetice. În plus, este și ambalat frumos. Un stres în minus :) Iată varianta preferată de mine aici.

3. Ceas de mână. Acesta este, după părerea mea, unul dintre cele mai frumoase cadouri de primit, dar și de oferit, doar că trebuie să cunoști bine gusturile persoanei care îl va primi. Mie îmi place enorm acesta de la Fossil - vezi aici.

4. O carte bună. Poți lua în considerare această idee, doar dacă știi că îi place mult să citească, altfel s-ar putea să o ia ca pe o jignire. Dacă totuși e o idee bună, încearcă romanul de aici <3

5. Cercei. Cea mai sigură idee pentru un cadou reușit, oferit unei doamne sau domnișoare este o bijuterie. Sunt lucruri prețioase și durabile, care pot fi păstrate ca și amintiri sacre peste ani și ani. Pentru 8 Martie, o pereche de cercei este cadoul ideal "nici prea mult, nici prea puțin". Eu m-am îndrăgostit de-a dreptul de cercei de aici.

6. Set de cosmetice. Cu acest cadou mergi "la