top of page

Idei de cadouri pentru 8 Martie (cu exemple)


Uraa! A venit, în sfârșit, mult așteptata primăvară! Cu ghiocei, zambile, lalele, soare și veselie, parcă și starea noastră de spirit înflorește. Și în special pentru noi, femeile, primele zile din acest anotimp au un farmec aparte. Mă refer la 1 și 8 Martie, desigur! Așa-i că e tare fain să primești o floare sau un cadou într-o perioadă când parcă totul revine la viață? :)


LE: Este o listă destul de completă, care se pliază și pentru cadoul doamnei educatoare sau al doamnelor profesoare:)

Din păcate, nu la fel de frumos și ușor este pentru bărbați, pentru că ei sunt cei care caută cadourile și plănuiesc surprizele. De aceea, m-am gândit să vin în ajutorul vostru, al bărbaților, cu această postare, în care să vă dau câteva idei de cadouri. Iar voi, doamnelor, dacă aveți o idee genială de cadou, sau mai multe, nu ezitați să comentați mai jos!

Iată ideile mele:


1. Trusă de machiaj. Un accesoriu pe care și-l dorește orice femeie, în special primăvara când este timpul schimbărilor de look. Eu o recomand pe cea de aici.

2. Set cadou cu parfumul preferat. Dacă îi știi parfumul preferat, nimic mai simplu. Dar pentru că un cadou trebuie să aibă și un element surpriză, alege un set cadou, care pe lângă parfum, mai conține și o loțiune de corp, sau alte cosmetice. În plus, este și ambalat frumos. Un stres în minus :) Iată varianta preferată de mine aici.

3. Ceas de mână. Acesta este, după părerea mea, unul dintre cele mai frumoase cadouri de primit, dar și de oferit, doar că trebuie să cunoști bine gusturile persoanei care îl va primi. Mie îmi place enorm acesta de la Fossil - vezi aici.

4. O carte bună. Poți lua în considerare această idee, doar dacă știi că îi place mult să citească, altfel s-ar putea să o ia ca pe o jignire. Dacă totuși e o idee bună, încearcă romanul de aici <3

5. Cercei. Cea mai sigură idee pentru un cadou reușit, oferit unei doamne sau domnișoare este o bijuterie. Sunt lucruri prețioase și durabile, care pot fi păstrate ca și amintiri sacre peste ani și ani. Pentru 8 Martie, o pereche de cercei este cadoul ideal "nici prea mult, nici prea puțin". Eu m-am îndrăgostit de-a dreptul de cercei de aici.

6. Set de cosmetice. Cu acest cadou mergi "la sigur" și este și o alegere bună financiar. Dacă habar nu ai ce să îi iei de 8 Martie, dacă efectiv pare să nu își dorească nimic special, aceasta este ideea cea mai potrivită pentru tine. Go for it! Și apropo, să îl comanzi online e o idee bună, deoarece din hipermarket-uri eu le-am cumpărat mai scumpe decât de pe Emag, sincer. Vezi aici setul propus de mine.

7. Cana termos. Dacă iubește cafeaua și e o persoană ocupată, care se trezește dimineața și aleargă peste tot, clar nu are timp să stea să își bea liniștită cafeaua. Ia-i o cană pe care o poate lua oriunde. Bonus: Ori de câte ori va bea din ea, se va gândi la tine. Iat-o aici.

8.Flori. Nimic mai simplu, dar și nimic mai frumos. Aranjamentul floral care îmi place mie, îl poți vedea aici.

Ce spui despre aceste cadouri? Ajută-mă să completez lista, cu ideile tale!

 

9 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

9 Comments


Elena Nellica Amancei
Elena Nellica Amancei
Mar 08, 2020

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...

La multi ani!

Like

Elena Nellica Amancei
Elena Nellica Amancei
Mar 05, 2020

O cină romantică, dar nu la restaurant ci acasa si sa fie gatita de el.💞💞💞

Like

Mmmm, ar mai merge un telefon nou, o cina romantica, un weekend la munte, un masaj relaxant... 🙈🙈🙈

Like

Aaa...Si brățări ar merge adăugat la lista.

Like

Eu am primit rochițe cadou...culmea e ca au fost exact pe gustul meu...Mi le-a cumparat mama 🤫🤫🤫

Like
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page