top of page

Ce ne spune Dumnezeu nouă, mamelor

Scrolez pe Facebook și văd iar și iar doar femei care încearcă să arate cât mai bine, să fie cât mai slabe și să atragă cât mai mult atenția spre ele. Cu cât se vede mai multă piele, cu atât urcă și numărul like-urilor.

Nu că e rau sa fii în formă, că nu e, dar contează așa mult de ce o faci. Dacă o faci doar ca să atragi atenția, atunci e o problemă.


O altă categorie de femei pe care o văd pe Facebook sunt cele ce încearcă să atragă atenția prin capacitățile lor intelectuale. Gen ”Uite ce am realizat în viață, deci uite cine sunt!” Și ce, e gresit să ai carieră? Ba deloc! Contează doar prioritățile.


Și care sunt prioritățile înaintea lui Dumnezeu? Ei bine, cele care au valoare eterna. Ce înseamnă aceasta? Înseamnă că am venit goi în lumea aceasta și plecăm goi din ea. Nu luăm cu noi avere, statut și nici înfățișare, singurul lucru cu care plecăm este cine suntem noi atunci când nu ne vede nimeni, precum și relațiile pe care le avem. Asta înseamnă ”valoare eternă”, lucrurile care țin de sufletul tău.Așadar ce ne spune Dumnezeu și mai ales, ce ne spune Dumnezeu nouă, mamelor?

Ne spune că nici înfățișarea, nici cariera nu le vom lua cu noi, ci singurul lucru care va rămâne va fi relația cu copiii noștri și ceea ce am investit în noi și în ei.


Îmi doresc pentru mine personal, să nu mai admir persoanele care sunt slabe, frumoase, elegante, cu o cariera infloritoare dar despre care nu stiu absolut nimic cu adevarat, nu stiu cum se comportă cu copiii lor și nu știu cât de mult îl iubesc sau nu pe Dumnezeu. Îmi doresc să admir mamele adevărate care se sacrifică pentru copiii lor, care chiar dacă nu arată a fotomodel, au o viață spirituală bogată, care sunt luptătoare în rugăciune pentru copiii lor și pentru cei iubiți ai lor. Mi-aș dori să nu mai admir ceea ce admiră societatea, ci să admir ceea ce admiră Dumnezeu..Asta cred eu că vrea Dumnezeu de la mine, o mamă simplă din toate punctele de vedere, vrea să am în vedere perspectiva eternă, să văd că un suflet e mai valoros decât orice ambiție a mea, să văd că, copiii mei sunt mai valoroși decât orice carieră înfloritoare aș avea. Cred că vrea să îmi pun prioritățile în ordine, că nu-i greșit să vreau să arăt bine și nu-i greșit să am o carieră, dar dacă ele devin mai importante decât misiunea mea de mamă, atunci da, devine greșit.


Dragilor, acestea sunt reflecțiile mele, la ce mă mai gândesc în ultima vreme și cu ceea ce mă lupt, să îmi pun prioritățile în ordine. Și mă preocupă pentru că eu cred că asta ne spune Dumnezeu nouă, tuturor mamelor.


Tu la ce te mai gândești în ultima vreme? Ce crezi că îți spune Dumnezeu? Chiar aș vrea să aflu și câteva din frământările voastre, mămici!

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page