top of page

Ce înseamnă să fii membru VIP și de ce ai face-o

Eu am început, în ultima jumătate a anului, să fiu foarte selectivă cu ceea ce citesc, ceea ce privesc și ceea ce aud. Am realizat că ori îmi setez eu ceea ce gândesc, ori va fi stabilit de către alții, prin ceea ce consum automat (ca și conținut). Scrollat-ul acela în neștire de pe Facebook, nu doar că mă obosea, dar am realizat că îmi și “băga” informație în cap. M-am trezit fiind influențată și având gânduri care nu mă reprezentau. Ca și mămică, șocul cel mai mare, în societatea noastră, este singurătatea, lipsa comunității. Ești destul de blocată de programul copiilor și realizezi că întâlnirile cu prietenele tale devin din ce în ce mai greoaie, iar fiecare întâlnire devine o victorie, dar în care ai stricat cel puțin un somn al copilului. Sau poate reușești să ieși destul de des, dar în cea mai mare parte a zilelor, ești doar tu și bebe. Și deși parcul este plin de oameni, totuși te simți singură. Îți lipsește o comunitate. Și atunci, o cauți virtual. În România, sunt foarte populare, la ora actuală, grupurile de mămici de pe Facebook. Și stai și citești și iarăși citești prin feed. Fiecare grup are specificul lui, unele sunt de alăptare, altele de diversificare, naștere șamd. Ceea ce nu realizezi este că informațiile de acolo îți modelează gândirea. Și te trezești gândind extremisme de genul: “nu am reușit să alăptez, sunt o mamă groaznică, am eșuat” sau “ea [altă mămică ce a ales alt tip de diversificare decât tine] habar nu are. Asta e cel mai bun și mai natural mod de a introduce solidele!!!”. Cred că ai prins ideea. Și nu e doar Facebookul, este vorba despre orice informație pe care o citești și nu o procesezi conștient. Ea este, în mod automat, procesată în subconștient, dar dacă nu o aduci în conștient, ca să o filtrezi prin valorile tale, te vei trezi acționând pe baza ei și te vei întreba cum de ai ajuns acolo. Cred că este vorba despre conținutul la care te duci automat de cum deschizi telefonul, despre ce faci când dorm copiii sau când mai ai un timp de respiro, ce mai “răsfoiești”, fie că sunt rețelele de socializare( Instagram, Facebook, Pinterest etc), fie că sunt bloguri, site-uri, știri etc. Știi vorba aia despre politică, nu? Dacă vrei să afli adevărul despre o știre, atunci trebuie să o citești atât într-un ziar cu vederi de stânga, cât și în unul cu vederi de dreapta, dar și într-unul cu vederi de mijloc. Abia atunci vei putea percepe care este știrea, cu adevărat.


Devino membru VIP Little Corner Of Joy

Eu am ales să nu mai stau așa în neștire, fără să gândesc lucrurile, nici pe social media și nici pe bloguri sau pe site-uri. Am ales niște bloguri ale unor femei pe care le admir și niște site-uri al căror conținut îl consider valoros și despre care am realizat că mă îmbogățește. Dacă și tu consideri blogul meu unul valoros și revii cu plăcere să citești ceea ce scriu, m-aș bucura să și alegi să devii membru VIP al site-ului. Voi detalia puțin mai jos, fiecare pas, în care poți face acest lucru.


Ce facilități vei avea?

Dacă alegi să devii un membru VIP, nu doar că vei afla primul despre postările noi pe blog, dar vei avea și acces să comentezi ca și membru, vei avea un profil pe blog și vei putea interacționa cu ceilalți cititori.

Însă, de departe, cea mai faină noutate pentru membrii VIP ai site-ului, este forumul. Dacă ești membru, vei avea acces zilnic la o meditație sau o încurajare scurtă, pe care o găsești în categoria “Gândul Zilei”. Conținutul acestei categorii va fi disponibil doar membrilor, iar eu mă voi strădui și îmi voi aduna toate puterile, ca să pot posta zilnic acolo. Poți răsfoi toate categoriile de pe forum, aici. Partea frumoasă, este faptul că, pe forum, putem contribui cu toții, putem construi și ne putem veni în ajutor unii altora. La cerere, voi adăuga mai multe categorii, în care să fie postate întrebările, experiențele sau activitățile voastre. Știu că majoritatea persoanelor ce urmăresc blogul sunt extrem de faine și sunt sigură că Forumul va reflecta acest lucru.


Așadar, dacă ți se par prețioase, postările mele, dorești să fii notificat când postez ceva nou și vrei să contribui pe Forum, mergi la pagina Membri și urmărește pozele de mai jos, pentru a afla cum poți deveni un membru VIP. La înscriere ai nevoie doar de nume, Prenume (opțional) și email.



M-aș bucura tare mult să alegi să faci acest pas și ar fi foarte încurajator pentru mine. Din păcate, algoritmii rețelelor de socializare afișează postările mele unui număr extrem de mic (practic, vor să dau bani, dacă vreau să le vedeți:) ) iar, mai mulți cititori deja s-a plâns că nu văd toate postările mele, pe rețelele de socializare. În cazul newsletter-ului, companiile de email, pentru că în ziua de azi primești enorm de multe oferte șamd, ți le pun în spam sau în alte categorii și nu le vezi cu lunile.

În cazul membrilor unui site, algoritmul este altul și vei primi notificările, deoarece algoritmii lor știu să identifice conținutul pe care îl consideri a fi de preț❤️.


Dragilor, eu vreau să fiu aici și când rețelele de socializare nu vor mai fi (Își mai amintește cineva de Hi5?!😊) și când moda se va schimba și când voi fi o bătrânică, cu nepoți. A alege să fii membru VIP al site-ului, înseamnă a alege să mă susții să continui cu blogul. Chiar dacă vom fi 1-2, 10 sau 100 de persoane, nu contează. Mă voi strădui ca ceea ce postez să îmbogățească oamenii, cu adevărat.


Deci? Vrei să devii un membru VIP al blogului Little Corner Of Joy?


P.s.1: Meditațiile zilnice, vor începe de mâine (deși vei găsi deja una pregătită chiar și acum) și vor apărea în fiecare dimineață în categoria ”Gândul zilei”, de pe Forum.

P.s.2: Ca să primești notificări despre ceea ce se postează în fiecare categorie de pe forum, trebuie să apeși butonul ”Urmărește”.



P.s.3: Capturile de ecran, care îți arată cum să îți faci cont de membru VIP, sunt făcute pe telefon, dar arată foarte similar și pe laptop. Captura de la final, este emailul pe care îl vei primi, ca și confirmare de înscriere.

P.s.4: Am scris acest articol, răcită fiind, cu frisoane și tot tacâmul, pe bucăți, dpă cum am prins puțin timp. Îmi doresc să cred că am fost coerentă, dar dacă ai nelămuriri, le aștept cu mare drag, pe adresa de email: littlecornerofjoy@gmail.com


 
11 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page