top of page

Crăciunul pe blog, pentru mămici

De fiecare dată când intru într-un magazin, fie el de orice fel, mă uit în jur și pe o parte, observ lucrurile pentru mine, pe care mi-ar plăcea să le cumpăr și pe cealaltă parte, lucrurile pentru fetele mele, pe care aș vrea să le achiziționez.


Când ajung în dreptul lor, analizez foooarte atent ceea ce mă gândeam să iau pentru mine și îmi zic “Lasă că mai am, mă descurc cu ce am”. Și nu cumpăr nimic. Ei bine, când ajung în dreptul lucrușoarelor pentru copii, partea din creierul meu responsabilă cu rațiunea, se face mică mică și lasă locul părții care ar lua orice pentru copii😅 Cu greu mă abțin să nu cumpăr nu știu ce gecuță faină, care ar fi deja a patra gecuță pe care ar avea-o pitica cea mare, pentru toamna asta. Să nu mai zic de lucruri mărunte. Pentru mine supraanalizez și perechile ieftine de șosete, dar pentru ele, aș cumpăra oricâte perechi micuțe și drăguțe și nu numai.


Așa-i că, de când ai devenit mamă, și la tine e la fel? Ai încetat să mai cumperi pentru tine, dar pentru copil ai da oricât, chiar dacă nu are neaparat nevoie de lucrurile acelea?


Ei bine, nici Crăciunul nu este o excepție de la această regulă. Căutăm cadouri pentru pitici, pentru cei dragi și chiar și pentru animăluțele noastre de companie. Pentru noi, de obicei, luăm doar ingredientele de care avem nevoie pentru a pregăti toate delicioasele preparate de Sărbători. Deși uneori mai primim și noi cadouri, de cele mai multe ori, nu sunt chiar cadouri, ci lucruri de care oricum aveam nevoie și care erau pe listă, de luat.


Gentuța Little Corner Of Joy de Crăciun

Crăciunul acesta, îmi doresc enorm de mult să aduc bucurie măcar câtorva mămici, din cele care citesc blogul. Așadar, am decis să dăruiesc câte o gentuță Little Corner Of Joy (o poți vedea în poza de sus pe a mea), în care se află o mică surpriză specială de Crăciun pentru mămici, fiecăreia dintre primele 3 cele mai active mămici pe blog și pe forum.

Practic, voi dărui 3 gentuțe cu câte o surpriză în interior, pentru cei mai dedicați 3 membri VIP ai blogului. Totul va fi foarte transparent. În profilul fiecărui membru de pe blog, este înregistrată activitatea de aici de pe blog, fiind vizibilă tuturor membrilor. De asemenea, celor mai activi membri li se va oferi insigna “Membru super-activ”, care va apărea peste tot pe site, unde va fi și numele membrilor respectivi.

Desigur, nu fac discriminare. Pot participa și tăticii, dar cu siguranță gentuța și surpriza din interior vor fi pe inima unei mămici, deci în final, chiar dacă va câștiga un tătic, o va face, cel mai probabil, cadou pentru soția lui😊


De ce am decis să ofer aceste cadouri speciale de Crăciun?


Pentru că inima mea merge către mămici. Sunt eu însămi una și simt cu ele. Și știu că rareori primesc ceva și pentru ele, în timp ce copilașii primesc cadouri din toate părțile (părinți, bunici, grădiniță, rude etc.). De asemenea, știu cât de plină este ziua unei mămici, cât de puțin timp au la dispoziție și vreau să răsplătesc astfel mămicilor care sunt super active pe blog, care dau din timpul lor și citesc, analizează, comentează, distribuie și împărtășesc atât pe blog, cât și pe forum. Știu că sunt deja câteva mămici care sunt super active și vreau ca acest lucru să fie vizibil tuturor cititorilor de pe site și să le și bucur de Crăciun.


Apoi, un alt aspect, este faptul că nu îmi plac concursurile de noroc. Am vrut să fac un Crăciun deosebit pe blog, cu cadouri faine, dar nu prea mă împac cu concursurile, cu tragerile la sorți șamd. Nu am fost niciodată o persoană care să câștige pe la concursuri și nici nu prea cred în noroc. Așadar, vreau să ofer aceste cadouri de Crăciun, nu aleator, ci cu drag, către cele mai scumpe mămici, care își rup din timpul lor prețios și construiesc cu mine, aici pe blog.


Recunosc că de fiecare dată sunt tare uimită și recunoscătoare atunci când îmi scriu mămicile în privat, despre cum le ajută ceea ce fac eu aici, pe blog. O simt cu, adevărat, o onoare nemeritată, că oamenii își dau din timpul lor să participe în acest colțișor al meu și parcă nu îmi vine să cred că oamenii chiar citesc ceea ce scriu eu aici.

Așa că, de fiecare dată, mai ales în preajma Crăciunului, am căutat să aduc bucurie cititorilor mei. Și deși, recunosc că foarte greu reușesc să strecor și blogul în tumultul unei zile obișnuite, vreau din tot sufletul să fac ceva special și Crăciunul acesta.


Mulțumesc tuturor celor care reveniți articol după articol și care vă implicați împreună cu mine în a crea acest mic colțișor frumos de lume și abia aștept să dăruiesc gentuțele și surprizele, mămicilor super active de aici. Eu port de foarte mult timp gentuța mea Little Corner Of Joy. Materialul ei este unul foarte rezistent și eu am găsit-o deosebit de practică atunci când ies cu fetele și mai ales, atunci când plecăm din oraș, deoarece pot înghesui de toooate în ea (ba chiar și laptopul îl iau tot în ea). Logo-ul blogului este imprimat în țesătură, deci nu se va șterge sau dezlipi niciodată. Deja am spălat-o pe a mea de câteva ori bune și arată tot ca nouă. Sper din suflet să vă aducă bucurie și să vă fie și vouă la fel de utilă, precum îmi este și mie.


Voi anunța, în ajunul Crăciunului, printr-un video, numele celor 3 mămici, care au fost cele mai active pe blog și cărora le voi dărui aceste surprize de Crăciun:)


P.s.: Continuăm și pe Facebook concursul ”Cel mai activ cititor al lunii”, acolo având ca premiu o super cărticică Usborne pentru copii.

P.s.2: SĂ vinăăăă Crăciunuuul!!!!

13 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page