top of page

De ce nu mai sunt reprezentant Usborne


Prima dată când am luat contact cu cărțile pentru copii de la Usborne vedeam numai inimioare. Mi s-au părut pur și simplu superbe! Eu sunt, în general, încântată de cărți, însă cele pentru copii ocupă un loc mult mai aparte în inima mea. Și pentru că încerc să îi insuflu și Iuniei dragul de carte, am decis aproape instant să devin Independent Usborne Organiser (pe românește, reprezentant).

Noi, ca și familie, avem un buget pentru cărți, mai ales pentru cărti de copii. Eu am decis să folosesc acest buget și odată la câteva luni să îi iau cărticele Iuniei. Avantajul era că aveam un discount și luam cărțile puțin mai ieftin dacă eram reprezentant. Pe lângă ceea ce comandam eu pentru Iunia, mai comandam și cărți pentru alte mămici, dar și pentru blog.

Bebelina mea a beneficiat astfel de multe cărticele super frumoase și educative. Și sunt tare încântată că a prins drag de ele. Acum dacă are de ales între o cărticică și o jucărie, alege cărticica. În unele dimineți stă singurică și răsfoiește fascinată cărțile ei. Îmi crește inima când o văd❤️

Și totuși, de ce acum nu mai sunt reprezentant?

Pentru că a fi reprezentant presupune efort. Trebuie să strângi comenzi, să le pui, apoi să ai grijă sa ajungă la mămici cât mai repede. Trebuie să îți faci timp să promovezi cărticelele, să le studiezi, ca să știi ce și cui să recomanzi. Este o investiție, de timp, dar și de bani. Eu, evident că îi luam o groază de cărți și Iuniei. Soțul era sigur că îmi plac mie mai mult decât ei și este posibil să îmi fi redescoperit și eu copilul din mine prin ele:)

Uitându-mă în urmă, mi-am dat seama că neglijasem blogul. Eu nu voiam să am un blog prin care să vând cărți, ci un blog care spune adevăruri valoroase și prețioase pentru fiecare dintre noi. Atunci a fost prima dată când m-am gândit să renunț.

Apoi am început concursul “Cel mai activ cititor al lunii de aici de pe blog și am zis că mai rămân puțin ca să am premii pentru blog. Dar ușor ușor mi-am dat seama că nu mă pot împărți și că trebuie să aleg. Nu am timp de ambele. Și am ales pasiunea mea cea mai mare, scrisul.

Care e vestea bună?

Vestea bună este că știu un super reprezentant Usborne, Alina, de la Bookstore, care este foarte dedicată și cu adevărat pasionată de cărțile pentru copii. La fel ca și mine, Alina a început activitatea Usborne pentru a cultiva dragostea de carte în fetița ei. Chiar poți vedea pe pagină cât de dedicată este acestui proiect!

Astfel că, pe Bookstore poți găsi recomandări de cărți în funcție de vârsta și aptitudinile copilului tău, iar Alina are o capacitate extraordinară de a face recomandări personalizate și de a găsi exact cărticica potrivită pentru prichindelul tău. Și chiar luna aceasta are un super concurs pe pagină. Un concurs de 1 Iunie, în care poți câștiga o cărticică aleasă în funcție de vârsta micuțului tău. Exact! Nu câștigi o carte de copii nepotrivită pentru copilul tău, ci una personalizată pe etapa la care este el acum. Eu zic că merită să te înscrii la concurs cât mai repede:)

O altă mare mare veste că, începând cu luna Mai, premiul pentru cel mai activ cititor de pe blog (vezi aici), va fi oferit de Bookstore pentru copii. Împreună cu Alina, ne gândim să oferim cele mai frumoase și educative titluri ca și premii. Așteaptă doar să vezi ce super premiu am pregătit pentru concursul lunii Mai!

P.s.: Mai sunt doar 3 zile până când se încheie concursul lunii Aprilie și voi anunța titlul cărții oferite celui mai activ cititor al lunii Mai.

Nu pot sublinia suficient de mult cât este de important să cultivăm în copiii noștri iubirea de carte. Cărțile îi ajută să își dezvolte imaginația, creativitatea, inteligența și oferă o alternativă faină pentru telefon, care inhibă dezvoltarea acestor abilități. Cred că toți părinții vrem binele copiilor noștri și ne dorim ca ei să ne depășească în toate și de aceea eu cred că cea mai bună investiție în viitorul copiilor noștri sunt cărțile. Hai să îi învățăm să le iubească!

Tu ce vei face pentru a cultiva iubirea de carte în copilul tău?

P.s.: Dacă te gândești să devii reprezentant Usborne poți da un mesaj pe pagina Bookstore și te va îndruma Alina:)


 

2 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page