top of page

Fața omului - Ziua 16



Rugăciunea mea dintotdeauna a fost să mă ajute Dumnezeu să fiu dreaptă. Să fiu dreaptă cu orice om, indiferent că e bogat sau sărac, important sau cerșetor, să îl pot trata cu același respect, pentru că fiecare dintre ei este un om după chipul și asemănarea lui Dumnezeu.


Fiecare dintre noi avem oameni pe care îi placem în mod natural, cu care rezonăm în mod automat, dar avem și oameni care nu ne plac, din diverse motive. Suntem noi însă drepți cu fiecare dintre ei? Chiar dacă ne plac sau nu, reușim să îi tratăm pe toți cu același respect? Reușim să apreciem calitățile oamenilor cu care nu rezonăm în mod automat și reușim să le spunem adevărul, atunci când greșesc, celor pe care îi placem, riscând chiar antipatia lor?


Dumnezeu este drept. El ne vede pe fiecare exact așa cum suntem și ne iubește în ciuda tuturor lucrurilor pe care le vede în noi. El nu ține cont că unul e sărac, unul e bogat, unul e mai frumos, unul e mai urât, în lumea aceasta. El nu ține cont de fața omului. Dar El știe și cine suntem atunci când nu ne vede nimeni. El știe cu adevărat cine ești și totuși te iubește.


Rugăciunea mea pentru astăzi este să pot vedea lumea prin ochii lui Dumnezeu, să îi văd pe oameni exact așa cum sunt și totuși să îi iubesc. Și sper să fie rugăciunea ta și pentru astăzi.


Să avem o zi frumoasă și odihnitoare😊


 

Într-o lume în care panica, frica, confuzia și grija zilei de mâine ne macină, îmi propun printr-un paragraf zilnic, să aduc speranță, încurajare și bucurie pentru toți oamenii de bine. Revino zilnic, pentru o nouă încurajare, chiar aici pe blog.*


 
2 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page