top of page

Gulaș de Porc la Slow Cooker (Crock-Pot)

Acum vreo 2 ani de zile am achiziționat și eu un Crock-Pot (oală electrică pentru gătit lent) de 3,5 L. Nu este nici prea mare, nici prea mic. Pentru familia noastră de 4 persoane este absolut potrivit. Eu l-am ales pe cel de aici, care are un super raport calitate-preț. Eu recomand ca atunci când vrei să îți achizitionezi un Slow Cooker să încerci, dacă e posibil, să alegi chiar marca orginală ”Crock-Pot”. Din câte știu eu, sunt cele mai rezinte și fiabile.Atunci când primești oala, primești și o cărticică cu rețete, care din nefericire este destul de limitată și se referă mai mult la prepararea diferitelor feluri de carne. Însă internetul și mai ales Pinterest-ul e plin de rețete pentru Crock-Pot deci ai de unde alege.

Eu iubesc această oală deoarece presupune foarte puțin efort la gătit (mie nu prea îmi place să gătesc), adică doar mărunțești ingreientele, le pui în oală, le lași peste noapte și a doua zi dimineața ai mâncarea gata. Suuuper simplu! Pentru orice doamnă cu o viață super ocupată și nu numai, o super recomand!


Astăzi, am decis să pun aici pe blog o rețetă pe care am făcut-o de foarte multe ori până acum, respectiv gulaș de porc. În principal va rămâne destul de lichid preparatul, dar dacă vrei să mai scadă îl mai poți pune apoi la cuptor (cu grijă însă căci se poate crăpa vasul dacă îl ții prea mult).Așadar hai să vedem rețeta:


Ingrediente:

  • 500g pulpă de porc mărunțită