top of page

Fiecare zi e un dar - ziua 8Știu că sună clișeistic. Știu că uneori e foarte greu. Joburi întrerupte, nunți amânate, oameni care mor, grija zilei de mâine care te roade încontinuu. Știu, chiar știu. Dar adevărul este că soarele răsare în fiecare dimineață și fiecare nouă zi e o nouă oportunitate. Dacă astăzi ai ce mânca, ai un acoperiș deasupra capului și un pat cald unde să-ți pui capul pe pernă seară de seară, ești foarte binecuvântat. Mulți nu îl au. Sunt o mulțime de oameni ai străzii, care nu doar că dorm pe străzi, dar acum că nu mai circulă nimeni pe străzi, din cauza virusului.. mor și de foame.


Dacă astăzi ești sănătos, ridică-ți ochii și mulțumește-I lui Dumnezeu. Vedem, la toate buletinele de știri, că mulți nu sunt. Dacă azi îi ai pe cei dragi ai tăi lângă tine, fii recunoscător, căci unii dintre noi nu îi avem. Dacă ai apă potabilă disponibilă zilnic, fii recunoscător. Sunt atat de mule persoane în lumea aceasta care nu beneficiază de cea mai importantă resursă naturală, esențială vieții.


Dragilor, în fiecare zi, de când ne trezim, avem de făcut o alegere. Putem alege să ne uităm cu nemulțumire, cu disperare și îngrijorare, la întreaga zi ce ne stă în față, sau putem alege să ne uităm la lucrurile pe care le avem și să fim mulțumitori pentru ele și să vedem cum putem, la rândul nostru să îi ajutăm și pe alții.


Practic, încearcă să vezi jumătatea plină a paharului și să îi ajuți și pe alții să o facă. Și aceasta e o alegere zilnică a fiecăruia dintre noi. Alege să crezi că ziua de azi este un dar de la Dumnezeu și alege să te bucuri de el.


 

*Într-o lume în care panica, frica, confuzia și grija zilei de mâine ne macină, îmi propun printr-un paragraf zilnic, să aduc speranță, încurajare și bucurie pentru toți oamenii de bine. Revino zilnic, pentru o nouă încurajare, chiar aici pe blog.*

 

#gandulzileiintimpuriconfuze #littlecornerofjoy #incurajare #dragoste #saneajutamuniipealtii #despreingrijorare #ingrijorarecitate #ingrijoraredumnezeu