top of page

La ce seriale mă mai uit

În ultima vreme, relaxarea de seară, după o zi întreagă de muncă presupune și uitatul la un serial. Nu în fiecare seară, dar în majoritatea serilor. Și consider că e un lucru fain să poți să stai 30-40 de minute implicat într-o poveste și să uiți de toate. Pentru că acesta este și scopul televiziunii, entertainment-ul, nu?



O să spun din start că nu îmi plac serialele violente sau sângeroase sau cele care nu se termină cu bine :) Cred că e prea mult rău în lumea aceasta ca să îl mai văd și în timpul de relaxare de aceea prefer niște seriale ușurele, amuzante chiar sau complexe în funcție de starea mea.


Așadar hai să vedem, care sunt serialele care mi-au plăcut în ultima vreme:


1. Call me Kat

Este vorba despre o femeie de 39 de ani, care decide să folosească banii pe care părinții ei îi economiseau pentru nunta ei pentru a deschide o cafenea cu tematică de pisici. Numele ei este Kat și este evident pasionată de pisici. Este singură și aceasta este o aventură la 39 de ani. Show-ul este unul light și amuzant.



2. Young Sheldon

Young Sheldon este continuarea sau mai degraba completarea mult iubitului serial The Big-Bang Theory și are la bază viața unui băiețel din estul Texasului care are un IQ comparabil cu al lui Einstein și care mai târziu va deveni cercetător în fizică teoretică. Este interesantă combinația unui copil care în tot ce face se bazează pe știință și care este ateu cu o familie creștină. Serialul este unul amuzant si te binedispune în general.


3. The Rookie

The Rookie este un serial cu polițiști, mai exact are la bază povestea lui John Nolan, care la 45 de ani decide să își schimbe viața. După ce divorțează, își lasă în urmă slujba din construcții și se înscrie la Academia de Poliție din Los Angeles. El este singurul recrut așa în vârstă și trebuie să concureze cu recruți care au jumătate din vârsta lui. Este un serial drăguț, pe alocuri amuzant și pe alocuri educativ. All in all este foarte bun de vizionat seara când vrei să te relaxezi.



4. Ted Laso

Ted Laso este un antrenor de fotbal american care este angajat de o echipa de fotbal din Anglia. După ce divorțează acesta alege să accepte postul departe de familia lui. Partea amuzantă la acest serial este cum un antrenor de fotbal american, care nu știe nimic despre fotbalul european ajunge să antreneze o echipă și să facă din ea o echipă de succes.


5. Seal Team

Seal team este unul dintre serialele mele preferate. El descrie viața unei echipe Seal - trupe de elită din Marina SUA. Mi se pare tare interesant să văd misiunile pe care le fac ei și ce înseamnă viața unui soldat și cât de greu le este soldaților să renunțe la armată. Este un serial ce merită văzut chiar dacă e mai army așa.



BONUS: Recomand ascultarea podcastului lui Jocko Wilink, fost ofițer al Marinei SUA și comandant al trupei de elită Seal 3. Are multe subiecte interesante și este el însuși un model de urmat.


Acestea au fost serialele la care eu m-am uitat în ultima vreme. Care este preferatul tău?

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page