top of page

ReSTART concurs: ”Cel mai activ cititor”

9 Martie 2020: Încheiem astăzi concursul lunii Februarie și îl începem pe cel al lunii Martie.

Niciodată nu mi-a fost atât de greu să aleg câștigătorul precum luna aceasta. Am stat și am analizat profilele și activitatea primelor 2 celor mai active cititoare și am cântărit mult numărul și calitatea comentariilor, postările de pe forum și implicarea generală pe blog. Mi-ar fi plăcut sincer să am două premii de dăruit, dar din păcate, avem nevoie de un singur câștigător. Fără să mă lungesc mai mult, cea mai activă cititoare a lunii Februarie a fost Ana Ciupe și o rog să îmi trimită un email cu detaliile de livrare, ca să putem trimite cartea cadou cât mai repede către ea.

De asemenea, astăzi începem un nou concurs lunar, cu o nouă cărticică faină, ”Night Time” din seria Peep Inside, a editurii Usborne, pe care o poți vedea în poza de mai jos. Toate regulile de participare la concurs pot fi citite în acest articol. Mult spor tuturor cititorilor super activi și vă mulțumesc tare mult pentru eforturi! 

8 Februarie 2020: Dragilor, astăzi se încheie concursul lunii Ianuarie și începem concursul lunii Februarie.

Luna aceasta rezultatul a fost la limită, foarte aproape între două cititoare active, dar premiul, cărticica cu clapete “What is Snow?” Va merge la Elena Nellica Amancei. Concursul nostru continuă cu cărticica “Animal Homes” din seria Peep Inside (vezi poza mai jos), care este o cărticică premiată internațional și care explică pe înțelesul copiilor, despre animăluțe și mediul lor. Ce spui? Participi? O voi dărui celui mai activ cititor și poți citi mai jos toate regulile de participare. Iată premiul lunii Februarie:

 Dragilor, după cum mulți dintre voi deja știti, avem acest concurs în desfășurare, lunar, de mai bine de 2 ani de zile deja și este unul dintre lucrurile pe care îmi doresc să le mențin cât mai mult pe blog.


Cum a fost până acum?