top of page

ReSTART concurs: ”Cel mai activ cititor”

9 Martie 2020: Încheiem astăzi concursul lunii Februarie și îl începem pe cel al lunii Martie.

Niciodată nu mi-a fost atât de greu să aleg câștigătorul precum luna aceasta. Am stat și am analizat profilele și activitatea primelor 2 celor mai active cititoare și am cântărit mult numărul și calitatea comentariilor, postările de pe forum și implicarea generală pe blog. Mi-ar fi plăcut sincer să am două premii de dăruit, dar din păcate, avem nevoie de un singur câștigător. Fără să mă lungesc mai mult, cea mai activă cititoare a lunii Februarie a fost Ana Ciupe și o rog să îmi trimită un email cu detaliile de livrare, ca să putem trimite cartea cadou cât mai repede către ea.

De asemenea, astăzi începem un nou concurs lunar, cu o nouă cărticică faină, ”Night Time” din seria Peep Inside, a editurii Usborne, pe care o poți vedea în poza de mai jos. Toate regulile de participare la concurs pot fi citite în acest articol. Mult spor tuturor cititorilor super activi și vă mulțumesc tare mult pentru eforturi!



 

8 Februarie 2020: Dragilor, astăzi se încheie concursul lunii Ianuarie și începem concursul lunii Februarie.

Luna aceasta rezultatul a fost la limită, foarte aproape între două cititoare active, dar premiul, cărticica cu clapete “What is Snow?” Va merge la Elena Nellica Amancei. Concursul nostru continuă cu cărticica “Animal Homes” din seria Peep Inside (vezi poza mai jos), care este o cărticică premiată internațional și care explică pe înțelesul copiilor, despre animăluțe și mediul lor. Ce spui? Participi? O voi dărui celui mai activ cititor și poți citi mai jos toate regulile de participare. Iată premiul lunii Februarie:


 



Dragilor, după cum mulți dintre voi deja știti, avem acest concurs în desfășurare, lunar, de mai bine de 2 ani de zile deja și este unul dintre lucrurile pe care îmi doresc să le mențin cât mai mult pe blog.


Cum a fost până acum?

Până în luna Decembrie 2019, concursul s-a desfășurat exclusiv pe pagina de Facebook a blogului. Practic lună de lună aveam la dispoziție o nouă cărticică marca Usborne, de la librăria online Book Store pe care o dăruiam celui mai activ cititor de pe pagină, adică celui care a fost cel mai activ și darnic cu like-urile, share-urile și comentariile lui. Este și o metodă prin care le mulțumesc cititorilor fideli, precum și o metodă prin care oamenii aud despre blog și ușor ușor poate mai schimbăm fața Internetului în România, aducând lucruri bune (zic eu) în atenția oamenilor.



Ce va fi de acum încolo?

Practic, se va desfășura același concurs, dar pe blog. Voi dărui lunar, câte o cărticică faină pentru copii, diferită lună de lună, celui mai activ cititor. Sistemul pe blog este foarte simplu și transparent. Trebuie să ai cont de membru VIP (vezi aici cum îți poți face unul) ca să poți comenta și lăsa like-uri, iar acestea sunt înregistrate în profilul fiecărui utilizator dacă alege să intre în comunitate și să își facă profilul de pe blog public (adică să fie vizibil și celorlalți membri de pe site, nu oricui de pe Internet). Așadar, pot vedea foarte clar și transparent cine a fost cel mai activ. Cititorii primesc și insigne pe blog, care sunt atașate profilului lor, de exemplu ”cititor super activ” sau ”super veteran” (pentru cei care se implică cu mine pe blog de ani și ani).


Deci, cum participi și ce câștigi luna aceasta?

Participarea este foarte simplă. Fii cel mai activ cititor de luna aceasta, adică cel mai darnic cu comentarii, like-uri, aici pe blog și dă mai departe articolele care îți plac în mod deosebit sau despre care crezi că merită să afle o lume întreagă și eu îți dăruiesc cărticia pentru copilul tău. Singura regulă este aceea că nu poți câștiga două luni la rând, dar poți reveni a treia lună. Adică dacă ai fost câștigător luna trecută, nu mai poți fi și luna aceasta, dar poți redeveni luna următoare câștigător. Important este să fii constant în activitatea pe blog (de exemplu nu va câștiga cineva care va fi dat toate like-urile și comentariile în ultimele 2 zile sau 2 ore ale lunii, ci activitatea trebuie să fi fost consecventă pe tot parcursul lunii).


Deci, dacă îți place blogul, citești articol de articol, dai și altora să citească, de ce să nu câștigi și un cadou educativ și distractiv pentru piticul tău? Implică-te și vei câștiga:)



Luna aceasta cartea educativă marca Usborne este ”What is Snow?”, o cărticică cu clapete ce vor explica pe înțelesul celor mici, prin ilustrații ascunse sub clapete, de unde vine zăpada, ce este și de ce se topește atunci când apare soarele. Că tot așteptăm încă zăpada, nu? Hai să o grăbim cu această cărticică!

NU știu cum e la voi, dar eu sunt întrebată zilnic: ”Mami când vine zăpada? Mami dar de ce nu e zăpadă?”. Noi avem de anul trecut această carte și a fost foarte utilă în a explica ce e zăpada și când vine. Așa că acum doar scot cărticica și îi explic că zăpada nu vine atunci când e soare și cald și reluăm ilustrațiile din carte.


Așadar, vrei să câștigi această minunată cărticică? Dacă da, fii cel mai activ cititor începând de astăzi, 8 Ianuarie 2020 și până pe 8 Februarie 2020. Luna următoare, voi alege o altă cărticică și tot așa, vom continua concursul lună de lună.


Deci? Vei fi cel mai activ cititor? :) Dacă da, cărticica e a ta!


 


20 de comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page