top of page

Seriale pe care NU le recomand


La începutul anului am compus o listă cu serialele pe care le recomand (o poți vedea aici) și am promis că voi face una și cu cele pe care nu le recomand. Iată că abia acum reușesc să fac aceasta.

Vei găsi mai jos 11 titluri de seriale, care mi-au displăcut. La unele m-am uitat mai mult decât la altele, dar concluzia a fost aceeași. Sunt convinsă că vor fi unele seriale din această listă care poate îți plac, dar este foarte ok. Suntem diferiți și este foarte fain că este așa.

De asemenea, sunt sigură că oricum te vei uita la unele dintre ele ca să te convingi și din nou, este foarte fain că este așa. Fiecare dintre noi trebuie să își formeze propriile păreri și convingeri în urma unei informări temeinice :)

Dar hai să vedem și lista:

1. Game of thrones

L-am pus primul deoarece, pentru mine, este o mare dezamăgire. Știu că sunt mulți dintre voi care îl urmăriți, însă după ce am citit cărțile, care sunt chiar faine, serialul m-a lăsat cu un gust amar.. păcat că e produs de HBO. Din nou, poți fi sau nu de acord cu mine, aceasta este doar opinia mea. Aștept opinia ta argumentată în comentarii, mai jos :)

2. Gilmore girls

Am așteptat cu sufletul la gură noua serie din Fetele Gilmore, produsă de Netflix, pentru că sunt o mare fană. Doar că.. a fost pe aproape, dar nu acolo.. zici că era un musical de la Disney, sincer. Și după ce am vizionat tot, am rămas așa cu o stare de spirit foarte proastă, comparativ cu seria originală, care era relaxantă și chiar fun.

3. Drop dead diva

Acest serial m-a prins pentru câteva episoade bune. Este așa pentru momentele de chill, ceva "nici prea prea, nici foarte foarte", cum zicem noi, oltenii. Dar la un moment dat, a devenit atât de plictisitor, încât mi-am pierdut total interesul. Per total, nu e un serial care te prinde.

4. Ray Donovan

Ray Donovan părea un serial foarte foarte promițător. M-a prins bine de tot în primele episoade, chiar primul sezon, daaar apoi acțiunea a luat o întorsătură neinspirată, după părerea mea. Părea ca și cum scenariștii efectiv au rămas în până de idei și intriga a devenit ciudată rău, chiar bolnavă. La un moment dat, devine prea de tot. Pe scurt, Ray Donovan este cocalarul din LA, care mai are din când în când și câteva gânduri profunde.

5. Vampire diaries

Serialul preferat al multor fete, Vampire Diaries, este de fapt o telenovelă cu vampiri. Știu că pentru unii dintre voi acest lucru era evident, dar am încercat câteva sezoane, însă mă săturasem de câte ori mureau și înviau unii pe acolo. Ca în cazul multor alte seriale, nu mai știu scenariștii cum să mai prelungească încă un sezon.

6. Better call Saul

Deși sunt mare fan Breaking Bad și implicit al personajului Saul, serialul făcut despre el, "Better call Saul" nu a reușit să mă captiveze deloc. Am încercat să mă uit la două episoade, dar pur și simplu nu m-a prins. Știu însă și persoane cărora le-a plăcut :)

7. Continuum

Eu sunt o mare fană a genului fantasy și scy-fy și mă captivează genul acesta de seriale. Primul sezon din Continuum mi-a plăcut destul de mult, dar deja când au început cu neclarități și neconcordanțele în acțiune, cu personaje din nu știu câte dimensiuni diferite ale viitorului, mi-a fost clar.. nu mai știu ce să facă să îl lungească.

8. The returned

Acest serial mi s-a părut foarte interesant și chiar mi-a plăcut, deși s-ar putea să ți se pară puțin creepy. Face parte din genul "ciudățenii", dar intriga e construită foarte foarte bine. Nu îl recomand din cauza faptului că nu a mai fost continuat după primul sezon, deși ar fi meritat, după părerea mea.

9. Elementary

Sherlock Holmes de New York. Începe promițător, e interesant, dar faptul că intriga evoluează mai mult într-o telenovelă, mi se pare dezamăgitor pentru ceea ce ai aștepta de la acest tip de serial.

10. Marco polo

Un serial produs de Netflix, care pare a avea o intrigă interesantă la început, dar e cumva puțin pe lângă și efectiv nu m-a prins. Nu cred că este printre serialele de succes produse de ei. După părerea mea, nici nu merită să vezi despre ce este vorba.

11. Unbreakable: Kimmy Schmidt

Ideea este una interesantă. O tipă, fostă membră forțată a unui cult, înghețat în timp, se mută la New York și încearcă să își facă un rost. Dar, cam atât. După ce se mută, nu se mai întâmplă nimic altceva. Serialul nu este nici măcar relaxant, ci doar plictisitor.

Cam aceasta este lista mea cu seriale pe care NU le recomand. Pe care dintre ele le-ai văzut și pe care le-ai recomanda? Posibil să avem păreri diferite. Aștept părerea ta despre ele în comentarii!

P.s.: Nu am dat foarte multe detalii despre intriga serialelor deoarece consider că fiecare trebuie să își formeze propria părere despre orice subiect, nu neapărat să adopte opinia unui blogger sau al altuia :)

4 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

4 Comments


Elena Nellica Amancei
Elena Nellica Amancei
Apr 09, 2020

Game of thrones mie mi-a plăcut.🙈🙈🙈

Like

Am văzut 2 din serialele nerecomandate 😁

1.Elementary : imi place cum joaca Lucy Miu, chiar dacă acțiunea nu e cine stie ce. I admit.

2. Game of thrones: la prima încercare nu mi-a placut, dar la a doua încercare am vazut toate sezoanele.😁😁😁Dezamăgită de final însă.

Like

Ana
Ana
Feb 29, 2020

Dar bine de stiut, desigur! :)

Like

Ana
Ana
Feb 29, 2020

Nu am vazut niciunul de aici. 🤷‍♀️

Like
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page