top of page

Seriale pe care NU le recomand


La începutul anului am compus o listă cu serialele pe care le recomand (o poți vedea aici) și am promis că voi face una și cu cele pe care nu le recomand. Iată că abia acum reușesc să fac aceasta.

Vei găsi mai jos 11 titluri de seriale, care mi-au displăcut. La unele m-am uitat mai mult decât la altele, dar concluzia a fost aceeași. Sunt convinsă că vor fi unele seriale din această listă care poate îți plac, dar este foarte ok. Suntem diferiți și este foarte fain că este așa.

De asemenea, sunt sigură că oricum te vei uita la unele dintre ele ca să te convingi și din nou, este foarte fain că este așa. Fiecare dintre noi trebuie să își formeze propriile păreri și convingeri în urma unei informări temeinice :)

Dar hai să vedem și lista:

1. Game of thrones

L-am pus primul deoarece, pentru mine, este o mare dezamăgire. Știu că sunt mulți dintre voi care îl urmăriți, însă după ce am citit cărțile, care sunt chiar faine, serialul m-a lăsat cu un gust amar.. păcat că e produs de HBO. Din nou, poți fi sau nu de acord cu mine, aceasta este doar opinia mea. Aștept opinia ta argumentată în comentarii, mai jos :)

2. Gilmore girls

Am așteptat cu sufletul la gură noua serie din Fetele Gilmore, produsă de Netflix, pentru că sunt o mare fană. Doar că.. a fost pe aproape, dar nu acolo.. zici că era un musical de la Disney, sincer. Și după ce am vizionat tot, am rămas așa cu o stare de spirit foarte proastă, comparativ cu seria originală, care era relaxantă și chiar fun.

3. Drop dead diva

Acest serial m-a prins pentru câteva episoade bune. Este așa pentru momentele de chill, ceva "nici prea prea, nici foarte foarte", cum zicem noi, oltenii. Dar la un moment dat, a devenit atât de plictisitor, încât mi-am pierdut total interesul. Per total, nu e un serial care te prinde.

4. Ray Donovan

Ray Donovan părea un serial foarte foarte promițător. M-a prins bine de tot în primele episoade, chiar primul sezon, daaar apoi acțiunea a luat o întorsătură neinspirată, după părerea mea. Părea ca și cum scenariștii efectiv au rămas în până de idei și intriga a devenit ciudată rău, chiar bolnavă. La un moment dat, devine prea de tot. Pe scurt, Ray Donovan este cocalarul din LA, care mai are din când în când și câteva gânduri profunde.

5. Vampire diaries

Serialul preferat al multor fete, Vampire Diaries, este de fapt o telenovelă cu vampiri. Știu că pentru unii dintre voi acest lucru era evident, dar am încercat câteva sezoane, însă mă săturasem de câte ori mureau și înviau unii pe acolo. Ca în cazul multor alte seriale, nu mai știu scenariștii cum să mai prelungească încă un sezon.

6. Better call Saul

Deși sunt mare fan Breaking Bad și implicit al personajului Saul, serial