top of page

Politica Advertorialelor

Woman Typing

Ce sunt Advertorialele?

Sunt articole sponsorizate, în care eu povestesc experiența mea cu un produs și pentru care sunt plătită. 

Advertorialele sunt, de fapt reclame?

Oarecum. Ele reprezintă experiența mea cu produsul respectiv. Dacă produsul este bun, atunci cu siguranță, articolul meu îi va face reclamă, însă dacă sunt și minusuri, acestea vor fi categoric menționate. Pe scurt, advertorialele mele sunt reclame sincere. Prezint experiența și părerea mea reală despre produs.

De ce scriu și Advertoriale?

Din două motive: primul este financiar, pentru că așa mai pot susține o parte din costurile blogului, iar cel de-al doilea motiv este faptul că, în sine, eu nu cred că reclamele sunt rele. Ci eu cred că sunt multe produse care chiar ne fac viața mai ușoară și despre care nu am avea cum să aflăm altfel. Iar dacă reclama este una sinceră și adevărată, iar produsul este într-adevăr bun, cred că este un câștig și pentru mine și pentru cititorii blogului meu. De asemenea, în advertorialele de pe Little Corner Of Joy, vei găsi ceva ce nu găsești la TV, adică și minusurile produsului, dacă acestea există și m-am intersectat cu ele în experiența mea cu produsul respectiv. Dacă ești un cititor fidel al blogului știi că sunt foooarte sinceră (uneori prea sinceră) în ceea ce scriu și voi face tot ce ține de mine ca blogul să rămână o oază de autenticitate în lumea marketingului agresiv de astăzi.

Cum sunt de folos advertorialele?

Pe cititori îi ajută să afle despre produse faine, care le fac viața mai ușoară și confortabilă și o experiență reală și sinceră cu produsele respective, iar pentru companiile de afaceri sunt de ajutor pe termen scurt, prin faptul că lumea află despre produsele lor și eventual le și comandă, dar și pe termen lung, un advertorial este de folos la SEO, deoarece mențiunile pe site-uri de încredere urcă pagina bussinesului în topul Google. Eu am advertoriale care zilnic sunt găsite de cititori pe Google, chiar și după luni de zile și mai ales ani, după ce le-am scris (aici trecerea timpului este de ajutor, deoarece dacă blogul crește, crește și vizibilitatea advertorialelor și dacă sunt indexate de ceva timp de Google, ele doar vor urca ușor ușor în topul căutărilor).

Cum poți publica un advertorial pe Little Corner Of Joy?

Dacă ai afacerea ta sau vrei să promovezi unul sau mai multe produse, prin intermediul blogului meu, scrie-mi un email la adresa littlecornerofjoy@gmail.com și putem discuta detaliile colaborării. Eu încerc să fiu flexibilă și creativă în promovările pe care le fac, singura constantă fiind aceea că nu fac compromisuri în privința expunerii părerii mele reale despre produse.

Toate articolele mele sponsoriate sunt marcate ca atare (vei găsi eticheta ”Advertoriale” la începutul fiecărui articol sponsorizat) și le poți găsi și citi în categoria Advertoriale.

bottom of page