top of page
Poza-blog.jpg
Despre mine

Sunt Geanina Cleciu, am locuit în București timp de 8 ani, iar de curând m-am mutat în Craiova și am două fetițe frumoase, Iunia și Arielle.

Blogul a început ca o pasiune în anul II de facultate. Mi-am dorit să creez un colț de lume frumos, așa cum cred că lumea va fi, într-o bună zi. Un loc în care să ne ajutăm unii pe alții, un loc plin de empatie, un loc în care binele triumfă și din care oricine va pleca informat și încurajat.

 

Ulterior am devenit mămică și aceasta m-a determinat să mă gândesc și mai serios în ce cred, care îmi sunt valorile, ce vreau să dau mai departe și cum vreau să îmi cresc copiii.

 

Așadar, aici vei găsi un blog (pentru părinți și nu numai) care încurajează binele, vei găsi activități pentru copii și sfaturi pentru mămici și tătici, văzute prin ochii mei și scrise pentru tine. Cred în Dumnezeu și aceasta îmi modelează viața și percepția despre lume. Toate articolele mele poartă acest filtru, prin care văd lumea și viața.

Am realizat că nu pot schimba lumea, așa cum mi-aș dori, că nu pot elimina nedreptatea, răutatea și ororile umanității, dar pot construi un colțișor, o bucățică de lume, din care oamenii de bine să ”guste”, să fie molipsiți și să dea mai departe. Acesta este ”Little Corner Of Joy”.

 

bottom of page