top of page

Politica de confidențialitate a datelor

Website-ul littlecornerofjoy.com colectează date de la utilizatorii săi prin trei modalități, și anume:

1. Prin modulele cookie 

2. Direct de la utilizator, prin completarea formularului de înscriere la newsletter și prin formularul de contact.

3. Prin informațiile oferite de programul extern de monitorizare a traficului, Google Analytics.

Datele colectate de la utilizator sunt:

- Nume, adresă de email, pentru newsletter.

- Nume și adresă de email, pentru formularul de contact.

- Cookies: IP, sistemul de operare folosit, precum și browserul și tipul dispozitivului folosit pentru navigareape site.

Pentru abonarea la newsletter solicit adresa de email pentru a te putea înștiința privind articolele noi și alte informații relevante. Numele este necesar pentru a corela adresa de e-mail cu o persoană și a personaliza mesajele.

Littlecornerofjoy.com nu va divulga, vinde sau furniza niciodată unor terți, datele din această bază de date și mă voi asigura prin toate mijloacele care îmi stau la dispoziție că aceste informații sunt în siguranță. Pentru trimiterea newsletterului și pentru administrarea bazei de date de emailuri, folosesc serviciul Wix Shoutout. Pentru informații suplimentare puteți consulta și Termenii de folosire a Wix Shoutout și Politica de confidențialitate a Wix.

În cazul formularului de contact, datele vor fi folosite doar pentru a contacta utilizatorul și pentru nimic altceva.

În cazul în care dorești ca datele tale să fie șterse din baza de date littlecornerofjoy.com, poți face aceasta oricând, cerând printr-un email la littlecornerofjoy@gmail.com ștergerea acestora. În maxim 30 de zile de la data cererii, datele tale vor fi șterse din baza de date și vei fi notificat cu privire la acest lucru.

bottom of page