top of page

Cea mai faină trambulină pentru copii (și părinți)

Avem niște prieteni buni de familie care au 4 copii și pe la care mergem destul de des.

Ei bine, ei au și o trambulină mare și faină. De fiecare dată când mergem pe la ei toți copiii se înghesuie în trambulină și se distrează nemaipomenit.



Bineînțeles că de când au văzut la prietenii noștri, fetele ne-au bătut la cap non-stop să le luam și lor trambulină.

Situația s-a “agravat” când am văzut și în Lidl o trambulină. Fetele nu mai conteneau strigând să o luăm. Nu am luat-o că nu eram deciși. Prețul era unul foarte bun dar trambulina era una mai micuță, cam de două persoane.



Următoarea dată când am ajuns în Lidl, aceeași poveste, urlete peste urlete să luăm trambulina. Ideea era ca noi voiam să le luăm trambulină, că altfel ar fi fost foarte simplu să le spunem că nu le luăm, dar noi voiam să petreacă, cât mai mult timp afară așa că decisesem să le luăm însă nu eram hotărați de unde și ce model și cât de mare să fie.


Până la urmă ne-am lăsat înduplecați și am luat-o pe cea de la Lidl. Am ajuns cu ea acasă și am montat-o. Ce să vezi.. era micuță. Adică știam asta dar ne gândeam că măcar e de două persoane dar era mai mult de o persoană, fetele se înghesuiau cu greu amândouă în ea.



Am strâns-o binișor si a doua zi am returnat-o. Bineînțeles că au reînceput insistențele să luăm o altă trambulină așa că nu știam de unde să luam una. I-am întrebat pe prietenii noștri de unde au luat-o pe a lor iar ei au zis că au luat-o din Selgros însă s-a ponosit mai mult decât era normal într-un timp scurt și nici ei nu erau 100% multumiți de ea, așa că am știut că nu era o opțiune.


Deci rămânea întrebarea de unde să luăm o trambulină mare și rezistentă? Bineînțeles era eMAG-ul dar deși suntem mari fani ai lui de data aceasta voiam să vedem ce cumpăram înainte să o luăm. Ne mai luasem o dată țeapă cu cea din Lidl și voiam să fim siguri că luăm decizia corectă.



Și atunci ne-a venit ideea: Decathlon. Ne-am îmbarcat repede în mașină și am mers toată familia să căutăm trambulină. Cele 3 modele ale lor erau expuse afară în mod convenabil și le-am putut vedea și analiza pe toate. Noi am ales modelul de mijloc, cel numit “octogonal 300” cu diametrul de 3m, cel care suportă o greutate de 130kg (deși noi ne-am urcat și toți 4 și depășim greutatea aceasta ). Poți găsi modelul aici. Prețul este de 1100 de RON.


Sursă foto: decathlon.ro

Nu, nu mă plătește Decathlonul să îi fac reclamă, ci pur și simplu o folosim deja de câteva luni și suntem mega multumiți de ea așa că am zis să spun și altora care poate la fel ca noi, ar vrea o trambulină, dar nu știu spre care să se îndrepte.


Am încercat-o și eu și este minunată. Are o înălțime totală de 2,5m deci ai nevoie și de o scăriță ca să te urci în ea. Noi folosim scăunelul de la chiuvetă și așa am rezolvat problema.



În concluzie, dacă îți dorești o trambulină rezistentă și aspectuoasă, cu garanția structurii de 5 ani și garanția faptului că vei avea piese de schimb pentru 10 ani, eu ți-o recomand pe a noastră. Merită din plin!


Ce zici? Îți dorești o trambulină pentru ca piticii tăi să sară în aer liber? Dacă da, încearcă recomandarea mea.



0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page