top of page

10 nume regale pentru copii

Care este importanța unui nume? Este una mare dacă mă întrebi. Numele reprezintă modul în care copiii tăi vor fi amintiți. Fie că este vorba de grădiniță, liceu sau viața de adult a bebelușului tău, numele joacă un rol important. Ți-ai dori ceva cool, dar și elegant. Și numirea micuțului tău după un nume regal nu ar putea greși niciodată. Numele regale sunt porecle elegante și sofisticate pe care fiecare părinte și le-ar dori pentru descendenții lor regali. Aici voi enumera 10 astfel de nume pe care le-ai putea împrumuta pentru prințul si prințesa ta.



1. Arthur

Arthur este o poreclă comună pentru membrii regali. Arthur este un nume care cu siguranță nu și-a pierdut farmecul. Înseamnă nobil și curajos. Înseamnă și urs.


2. Diana

Acest nume a ajuns la o faimă extraordinară datorită Prințesei Diana de Wales, care era cunoscută și ca prințesa poporului. Diana înseamnă divin sau ceresc. Și pe bună dreptate. Cred că acest nume regal va rămâne mereu în vogă pentru generațiile viitoare.



3. George

George este un nume foarte întâlnit în familia regală. Cel mai recent regal care a luat acest nume este fiul cel mare al Prințului William. George înseamnă fermier sau muncitor al pământului. Ce părere ai despre acest nume vechi, dar elegant?


4. Catherine (Ecaterina)

Membru al familiei regale și soția prințului William, Catherine este un regal îndrăgit. Dacă, Catherine sună prea lung, poți să o numești pe micuța ta Kate pe scurt. Înseamnă pur.



5. Harry Această denumire care este împărtășită de Ducele de Sussex înseamnă protectorul casei sau protectorul proprietății.


6. Beatrice

Prima fiică a prințului Andrew, Beatrice înseamnă cea care răspândește sau aduce bucurie. Beatrice are, de asemenea, mai multe variante, cum ar fi Beatriz și Beatrix.



7. William

Primul născut al Prințului Charles, William înseamnă un protector hotărât. Dacă, cauți ceva clasic și simplu, William este perfect. Îl poți numi Will sau Liam pe scurt. Acum, cine nu l-ar iubi pe micuțul Liam?


8. Charlotte

Prințesa Charlotte, singura fiică a Prințului William, este a patra în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Înseamnă om liber sau minion. Diminutivele acestui nume includ Lottie, Lott, Carlotta și Lola.



9. Augustus

Augustus a fost numele împăraților și regilor de secole. Numele, care înseamnă maiestuos, nobil și venerabil, va fi perfect pentru băiețelul tău. Acest nume face cu siguranță o declarație puternică cu semnificația sa maiestuoasă și rădăcinile regale.


10.Louis ( Ludovic)

Cel mai mic copil al lui William și Kate, Louis se pronunță „Louie”. Numele, care înseamnă războinic, este unul perfect dacă ești în căutarea unui nume scurt și cool pentru micul tău războinic.



Acestea au fost cele 10 nume regale favorite ale mele. Ce părere ai despre numele copiilor regali? Crezi că este supraevaluat sau îți place ideea unui nume regal? Mi-ar plăcea să știu părerea ta!
0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

București, Romania

  • facebook
  • instagram
  • pinterest

©2024 ALL RIGHTS RESERVED.

bottom of page