top of page

10 nume regale pentru copii

Care este importanța unui nume? Este una mare dacă mă întrebi. Numele reprezintă modul în care copiii tăi vor fi amintiți. Fie că este vorba de grădiniță, liceu sau viața de adult a bebelușului tău, numele joacă un rol important. Ți-ai dori ceva cool, dar și elegant. Și numirea micuțului tău după un nume regal nu ar putea greși niciodată. Numele regale sunt porecle elegante și sofisticate pe care fiecare părinte și le-ar dori pentru descendenții lor regali. Aici voi enumera 10 astfel de nume pe care le-ai putea împrumuta pentru prințul si prințesa ta.1. Arthur

Arthur este o poreclă comună pentru membrii regali. Arthur este un nume care cu siguranță nu și-a pierdut farmecul. Înseamnă nobil și curajos. Înseamnă și urs.


2. Diana

Acest nume a ajuns la o faimă extraordinară datorită Prințesei Diana de Wales, care era cunoscută și ca prințesa poporului. Diana înseamnă divin sau ceresc. Și pe bună dreptate. Cred că acest nume regal va rămâne mereu în vogă pentru generațiile viitoare.3. George

George este un nume foarte întâlnit în familia regală. Cel mai recent regal care a luat acest nume este fiul cel mare al Prințului William. George înseamnă fermier sau muncitor al pământului. Ce părere ai despre acest nume vechi, dar elegant?


4. Catherine (Ecaterina)

Membru al familiei regale și soția prințului William, Catherine este un regal îndrăgit. Dacă, Catherine sună prea lung, poți să o numești pe micuța ta Kate pe scurt. Înseamnă pur.