top of page

DIY: Mini-Proiecte cu Dantela


Pentru ca iubesc proiectele DIY si de cate ori am timp imi place sa ma implic intr-un astfel de proiect, as vrea sa va arat si voua niste mini-proiecte de-ale mele facute acum ceva timp.

Cred ca sunt in asentimentul multora dintre voi cand spun ca dantela este tesatura mea preferata, asa ca mini-proiectele mele de azi implica dantela :)

Din pacate nu am foarte multe poze din perioada cand le-am confectionat, dar totusi reprezinta niste idei foarte bune pentru a recicla hainele mai vechi sau materialele pe care le mai avem prin casa. Sper sa va placa!

1.Fusta remodelata cu dantela

Nu am apucat sa fac o poza inainte de a taia fusta, dar cred ca va puteti face o idee despre cum arata si care este primul pas, adica ajustarea lungimii dorite.

Urmatorul pas este desigur, realizarea tivului. Pentru proiectele mele de pana acum, nu am avut nevoie de o masina de cusut, deci toate pe care le veti vedea sunt cusute la mana. Tivul acesta am incercat sa il fac cat mai frumos, deoarece este un detaliu care nu poate scapa unui ochi fin :)

Aplicarea dantelei este urmatorul pas. Nimic mai simplu, cu un ac, ata si multa multa rabdare.