top of page

DIY: Mini-Proiecte cu Dantela


Pentru ca iubesc proiectele DIY si de cate ori am timp imi place sa ma implic intr-un astfel de proiect, as vrea sa va arat si voua niste mini-proiecte de-ale mele facute acum ceva timp.

Cred ca sunt in asentimentul multora dintre voi cand spun ca dantela este tesatura mea preferata, asa ca mini-proiectele mele de azi implica dantela :)

Din pacate nu am foarte multe poze din perioada cand le-am confectionat, dar totusi reprezinta niste idei foarte bune pentru a recicla hainele mai vechi sau materialele pe care le mai avem prin casa. Sper sa va placa!

1.Fusta remodelata cu dantela

Nu am apucat sa fac o poza inainte de a taia fusta, dar cred ca va puteti face o idee despre cum arata si care este primul pas, adica ajustarea lungimii dorite.

Urmatorul pas este desigur, realizarea tivului. Pentru proiectele mele de pana acum, nu am avut nevoie de o masina de cusut, deci toate pe care le veti vedea sunt cusute la mana. Tivul acesta am incercat sa il fac cat mai frumos, deoarece este un detaliu care nu poate scapa unui ochi fin :)

Aplicarea dantelei este urmatorul pas. Nimic mai simplu, cu un ac, ata si multa multa rabdare.

Et Voila! Proiectul dus la final. Asa-i ca este o reciclare foarte buna a unei fuste mai vechi ? Si in plus, o puteti face cadou unei persoane dragi :)

2. Dantela + Denim

Acesta este un mini-proiect in care prin aplicarea unei bucatele de dantela pe o geaca din denim am mai alungat putin plictiseala din garderoba.

3. Portfard handmade

Ok.. din pacate aici nu am decat pozele finale ale acestui portfard pe care eu chiar il folosesc zilnic. L-am confectionat pentru ca aveam nevoie de asa ceva si imi doream mult sa fie handmade, sa fie unic si sa ma reprezinte.

Este realizat dupa modelul din acest pin :PIN PORTFARD gasit pe Pinterest.

In mare parte am respectat indicatiile din tutorialul de pe Pinterest, dar am mai si adaptat putin la modelul meu si l-am personalizat cu putina dantela, bineinteles.

Ce spuneti? Sunteti pregatiti pentru propriile mini-proiecte DIY?

4 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page