top of page

10 Idei de cadouri pentru baby shower

De curând, a trebuit să organizez un baby shower și tot căutând pe net mi-am dat seama că nu prea găsești liste complete pentru idei de cadouri. Așadar m-am gândit, ce i-aș putea oferi unei viitoare mămici atât pentru bebe cât și pentru ea însăși?



Așa că, m-am pus pe treabă și am făcut o listă pe care vreau să o împărtășesc și cu tine azi. Hai să vedem produsele:


1. Biberoane

Reprezintă unul dintre cele mai importante produse pentru bebelusi. Eu le prefer pe cele de la Lansinoh (vezi aici ) care sunt compatibile cu alăptarea astfel încât dacă bebelușul primește o dată laptic cu biberonul, acesta va semăna foarte mult cu suptul la sân și nu va interfera cu el.


2. Sterilizator

Dacă viitoarea mămica folosește biberoane va avea musai nevoie și de un sterilizator. Acesta sterilizează biberoanele cu abur și te scutește de munca de a le fierbe. Eu l-am avut și îl recomand pe cel de aici.



3. Set de manichiura pentru bebelusi

Noi am avut diverse seturi de-a lungul timpului dar în general eu recomand un set care are și forfecuță și unghieră ca să aibă părintele opțiuni, precum cel de aici.

P.s.: Dacă ai nevoie de inspirație și idei despre cum poți să faci să îi tai unghiuțele copilului tău fără efort, citește articolul de aici.


4. Scutece și șervețele umede

Acestea sunt cele mai folosite produse de copii și deși eu recomand spălarea bebelușului la funduleț și nu neaparat folosirea șervețelele umede, ele sunt bune să le ai acolo în călătorii sau în vizite. Noi folosim scutecele acestea și aceste șervețele umede.



5. Play mat

Un centru de joaca cu activitati pentru bebelusi este perfect pentru sugarii de 0-6 luni. Îl întreține pe copil și o ajută pe mămică să mai aibă momente de respiro. Mie îmi place cel de aici.


6. Leagăn muzical

La noi leagănul a fost de bază la ambele fetițe dar cel mai mult m-a ajutat la cea de-a doua fetiță, Arielle, deoarece dormea mai mult în el ca eu să pot petrece timp cu pitica cea mare. Noi l-am avut pe Strămoșul acestuia.



7.Păturică de bebe

Pentru orice nou-născut paturicile sunt esențiale. Îi ajută să stea la căldură și să se simtă în siguranță. Mie îmi place cea de fetițe de aici și cea de băieței de aici.


8. Păturică pe care se trec lunile bebelușului

Ați văzut pozele acelea super frumoase cu bebelusi puși pe paturici cu luna respectiva incercuită? Sunt cele mai cute ever! Eu am găsit-o pe aceasta de aici, unisex, superbă și la un preț foarte bun!



9. Jucărie pentru pătuț

Aș spune că o jucărie din aceea care se agață de pătuț și se rotește deasupra lui este esențială pentru orice mămică. Ea poate pune copilul acolo și în timp ce acesta e fascinat de jucărie, ea mai poate face una alta prin casă. Noi am avut-o pe cea de aici.


10.Hăinuțe

Și nu poate fi un baby shower reușit fără hăinuțe micuțe și drăguțe pentru bebe. În acest domeniu este o varietate enormă pentru toate gusturile și fiecare ia ceea ce crede că i-ar plăcea viitoarei mămici.



Acestea au fost ideile mele de cadouri pentru baby shower, dar sunt sigură că lista nu e completă. Tu ce ai mai adăuga?


0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page