top of page

10 Idei de cadouri pentru baby shower

De curând, a trebuit să organizez un baby shower și tot căutând pe net mi-am dat seama că nu prea găsești liste complete pentru idei de cadouri. Așadar m-am gândit, ce i-aș putea oferi unei viitoare mămici atât pentru bebe cât și pentru ea însăși?


Așa că, m-am pus pe treabă și am făcut o listă pe care vreau să o împărtășesc și cu tine azi. Hai să vedem produsele:


1. Biberoane

Reprezintă unul dintre cele mai importante produse pentru bebelusi. Eu le prefer pe cele de la Lansinoh (vezi aici ) care sunt compatibile cu alăptarea astfel încât dacă bebelușul primește o dată laptic cu biberonul, acesta va semăna foarte mult cu suptul la sân și nu va interfera cu el.


2. Sterilizator

Dacă viitoarea mămica folosește biberoane va avea musai nevoie și de un sterilizator. Acesta sterilizează biberoanele cu abur și te scutește de munca de a le fierbe. Eu l-am avut și îl recomand pe cel de aici.3. Set de manichiura pentru bebelusi

Noi am avut diverse seturi de-a lungul timpului dar în general eu recomand un set care are și forfecuță și unghieră ca să aibă părintele opțiuni, precum cel de aici.

P.s.: Dacă ai nevoie de inspirație și idei despre cum poți să faci să îi tai unghiuțele copilului tău fără efort, citește articolul de aici.


4. Scutece și șervețele umede

Acestea sunt cele mai folosite produse de copii și deși eu recomand spălarea bebelușului la funduleț și nu neaparat folosirea șervețelele umede, ele sunt bune să le ai acolo în călătorii sau în vizite. Noi folosim scutecele acestea și aceste șervețele umede.