top of page

Vara asta bem fresh!


Cum vara ne bate la usa si vrem sa ne racorim, vrem sa mergem si la mare, vrem sa avem o silueta de invidiat, sa fim sanatoase si sa ne simtim bine in pielea noastra, asa ca am decis sa scriu despre cateva bauturi racoritoare pentru vara si care in acelasi timp taie si pofta de mancare.

1. Limonada este prima mea optiune in acest domeniu pentru ca este foarte simplu de preparat, are un gust pe placul meu si taie pofta de mancare. Nu trebuie insa exagerat consumul ei mai ales daca aveti sau sunteti predispuse la ulcer sau gastrita.

2. Ceaiul verde este recunoscut pentru proprietatile sale curative si puteti cauta pe google mai multe informatii despre el (are foarte multe beneficii pentru sanatate). Eu voi mentiona doar faptul ca taie pofta de mancare si accelereaza metabolismul, ceea ce ne ajuta sa ardem mai repede caloriile in plus. De obicei, in timpul verii eu il consum rece, cu gheata sau cu limonada.

3. Fresh-ul de pepene rosu este o bautura cu un gust foarte bun, pepenele reducand nevoia de dulce. Acesta contine vitanima A, vitamina C, fosfor, magneziu, potasiu. Este foarte bun si pentru persoanele care se confrunta cu acnee.

4. Fresh-ul de grefe. Grefele sunt unele din fructele mele preferate. Acestea sunt considerate fructe cu 0 calorii, nu pentru ca nu ar avea nici o calorie, ci pentru ca organismul consuma mai multe calorii sa le digere decat au ele de fapt. De asemenea, grefele sunt recunoscute pentru ca ard grasimile si sunt hepatoprotectoare.

Cu siguranta ca sunt mult mai multe fresh-uri de mentionat, dar acestea imi sunt mie cele mai dragi. Voi ce fresh-uri veti savura vara asta ?


 

3 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page