top of page

Seriale pe care le recomand in 2017


Pentru momentele în care vrei să spargi rutina, să te mai relaxezi, să iei o pauză, sau pur și simplu pentru zilele în care vrei să te uiți cu prietenii la un serial bun, pentru toate aceste motive și pentru că sunt o împătimită a serialelor și filmelor și de obicei prietenii mă întreabă: "Ce seriale ai mai văzut? La ce să mă mai uit și eu?".. Ei bine, pentru toate acestea, m-am gândit să întocmesc o listă de seriale pe care le-am văzut în 2016/începutul lui 2017 și pe care le recomand.

Și pentru că m-am uitat la muult mai multe seriale, voi face, în zilele ce urmează, o listă și cu serialele pe care care le-am văzut, dar nu le-aș recomanda, ca să nu mai pierzi nici tu timpul cu ele.

Dar.. să revenim. Iată lista cu serialele pe care le recomand. Le poți găsi pe toate pe Netflix, cel mai bun mod de a viziona filme legal, la momentul actual, cu excepția "Show me a hero" și "Silicon Valley", pe care le poți găsi pe HBO GO.

1.The Blacklist

Raymond Reddington, "FBI Most Wanted", cel mai căutat infractor de pe lista FBI se predă chiar în prima zi de muncă a profilerului, Elizabeth Keen, cerând să vorbească doar cu aceasta și cu nimeni altcineva. Până la urmă el face o înțelegere cu FBI-ul, dar cu anumiți termeni și condiții. Atenție! Este un serial destul de addictive, însă este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani. Puteți găsi mai multe detalii pe IMDB aici.

2.Narcos

Este un serial creat de Netflix, care spune povestea lui Pablo Escobar, faimosul conducător al Cartelului din Medellin, unul dintre cele mai mari carteluri de cocaină din Columbia. Este un serial foarte foarte bun, popular în această perioadă și o poveste reală care oglindește istoria Columbiei și arată cum oamenii nu doar pot accepta conducători corupți și criminali, ci chiar îi pot idolatriza..

Linkul pentru informații pe IMDB îl găsiți aici.

3.House of Cards

Acesta este iarăși un serial foarte popular. Este povestea lui Frank Underwood (Kevin Spacey), congressman și a soției sale Claire, care se răzbună metodic și sistematic pe toți cei din Casa Albă care i-au greșit. Mi se pare extraordinar modul în care acest serial expune jocurile de putere din administrația prezidențială americană. Urmărind acest serial vei înțelege mai bine că ceea ce aflăm noi din media, s-ar putea să nu fie nici pe departe povestea reală. Linkul pentru IMDB aici.

4.Scorpion

Un serial mult mai relaxant de văzut, care urmărește povestea lui Walter O'Brien, omul cu cel mai mare IQ din lume (197), care formează o