top of page

Bebe Tei cel renovat


Sâmbătă seara, 25 Martie. Mă aflu în fața fostei locații Bebe Tei din Sun Plaza. Este un afiș mare pe care scrie că Bebe Tei va fi închis între 1-22 Martie și că se mută la nivelul -1. Dacă îți place și frecventezi Bebe Tei, cu siguranță știai deja aceasta :)

Chiar în fața fostei locații este amplasată o scară rulantă. Pentru că sunt cu bebelina, în cărucior, trebuie să luam liftul. Coborâm la -1. Acolo, mergem în stânga, dăm în parcare. Mergem în dreapta, dăm tot în parcare. Mulți oameni derutați, cu copii, care ne întrebă dacă știm unde este Bebe Tei. Ne învârtim cu toții pe acolo pierduți. Ne spunem unii altora că și noi căutăm noua locație. Unii coboară mai departe la -2, să încerce și acolo. Evident, nu găsesc nimic, în afară de parcare.

Este clar. Singura soluție este să găsim pe cineva pe care să îl putem întreba.

Ce e de făcut? Urcăm înapoi și găsim un domn de la pază, absolut exasperat de câți oameni îl întreabă "Unde e Bebe Tei?". Răspunde ironic: "Unde credeți, doamnă? La lacul Tei!", apoi ne explică pe unde să o luăm. Nu m-a deranjat foarte tare atitudinea domnului de la pază. Cred că nu era datoria lui să facă aceasta, ci a celor de la Bebe Tei, întrucât eram muuulți cei care căutam magazinul.

Într-un final, am aflăm unde este aripa cea nouă a mall-ului și mergem în centrul ei, spre scările rulante. Acolo, ne uităm peste tot după un lift, dar nu se zărește niciunul. Ne hotărâm să strângem căruțul, să o luăm pe Iunia în brațe și să coborâm așa. În ultima clipă, ne spune tot un domn de la pază: "Vedeți că este lift" și ne arată că trebuie să ne întoarcem pentru a-l putea accesa. Până am ajuns la lift, până am așteptat după el și până am ajuns în Bebe Tei.. sincer, am regretat că nu am strâns căruciorul să o luăm pe scări. Ca să explic puțin, știți că dacă veniți prin pasaj, de la metrou, nu este lift. Eu am căutat 20 de minute după el, chiar m-am întors până la metrou, am ieșit și afară.. chiar nu este, de aceea eram aproape sigură că nu au pus nici în aripa cea nouă 😂 deh.. pesimista de mine!

Dar.. în sfârșit ajungem în Bebe Tei. Mă așteptam la ceva extins, mai multe produse, amenajare mai spațioasă, mai frumoasă, mai creativă. Ceea ce am găsit, de fapt, a fost doar o mare dezamăgire.. Noul Bebe Tei este mult mult mai înghesuit, foarte prost partiționat și amenajat. Fiind și sâmbătă seara, bineînțeles că era absolut plin de lume, normal, lume cu copii și cu cărucioare. Cele mai întâlnite cuvinte pe care le auzeai erau "Pardon", "Mă scuzați" și "Mulțumesc". Efectiv nu aveai loc să treci. Nu încap două persoane pe coridoarele alea. Da, mergând sâmbătă seara, mi-am asumat faptul că va fi aglomerat și că voi sta cel puțin 15 minute la coadă, dar chiar speram la ceva mai mult spațiu măcar. Dacă înainte credeai că Bebe Tei e puțin înghesuit, așteaptă până vezi noua locație.

Ca și o concluzie, dacă vrei să mergi la Bebe Tei încearcă să ajungi în timpul săptămânii. Apoi, nu coborî pe scările din fața fostei locații oricât de logic ar părea atunci. Aripa cea nouă, este aproape de intrarea mall-ului, lângă fosta locație a magazinului H&M.

P.s. : Aceasta este o postare din categoria "e blogul meu și pot să mă plâng oricât aici". Și nu vreau să fiu negativistă sau pesimistă sau plângăcioasă, doar că pentru mine, ca și pentru multe alte mămici, Bebe Tei este un loc preferat, iar acum am impresia că, de fapt, nu a fost un upgrade al magazinului, ci mai degrabă un downgrade. După părerea mea, a devenit un loc în care iau strict ceea ce am nevoie și apoi caut să ies cât mai repede, pentru că este efectiv sufocant.

Tu ai fost în noua locație? Cum ți se pare? Îți place mai mult sau ești de aceeași părere cu mine?

P.s.2: Am apucat să fac doar 3 poze, pe care le poți vedea în continuare.

2 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page