top of page

Noutăți în 2018


Ne apropiem cu pași repezi de trecerea în noul an. În mai puțin de două zile, ne vom găsi în 2018.

2017 a fost un an uimitor, pentru care sunt foarte mulțumitoare. Atât blogul Little Corner of Joy, cât și comunitatea noastră a crescut și s-a închegat extrem de fain ❤️

Cu această ocazie, as vrea să vă mulțumesc vouă, cititorilor fideli pentru că urmăriți toate postările, dar si pentru că vă implicați si construiți împreună cu mine această comunitate.

Mulțumesc tuturor mămicilor ce fac parte și contribuie la grupul nostru de Facebook, Mămicile Creative. Iubesc grupul acela și mă bucur să mă pot baza mereu pe voi, mămici creative. Dacă nu ești încă în grup, dar îți dorești să fii, poți adera aici. Grupul va continua în forță și în 2018. Îmi doresc să fie un colțișor de bucurie pentru fiecare dintre noi. Un colțișor în care fiecare mămică e binevenită, indiferent de ideile,concepțiile, modul de diversificare, sau hrănire, sau educare al bebelușului. Indiferent de diferențele dintre noi, cu toate suntem mămici și îmi doresc ca în grupul nostru să trecem peste ele și să ne ajutăm și să ne încurajăm una pe cealaltă. Dacă nu ai făcut-o deja, te aștept în grup!

De asemenea, voi continua în 2018 și concursul "Cel mai fidel cititor" de pe pagina de Facebook a blogului, în care premiul este o cărticică pentru copii diferită în fiecare lună. Deja avem două câștigătoare fericite, iar concursul va continua lună de lună și în 2018 atât timp cât vor fi participanți la concurs. Dacă dorești să participi la concurs, hai pe pagina Little Corner of Joy să afli toate detaliile.

Încă de pe acum, lucrez intens la unele surprize despre care vei afla în 2018. Una dintre ele este faptul că fiecare abonat la newsletter va primi o activitate diferită pentru copii în fiecare lună. Luna aceasta, dacă te abonezi, vei primi o activitate cu specific de Crăciun, iar din Ianuarie vei primi lunar o activitate specială pentru prichindelul tău. Voi încerca să alternez lunile, pentru copii cu vârste mai mari, dar și cu vârste mai mici. Pentru a mă ajuta, îmi poți scrie un email la adresa littlecornerofjoy@gmail.com în care să îmi spui ce vârstă are copilul tău și ce fel de activități preferă.

Aceasta este o surpriză, însă urmează si altele, ce vor fi descoperite în cea de-a doua jumătate a anului 2018.

Te invit ca si în 2018 să fii alături de mine pentru a construi o comunitate faină de părinți, pentru care primează creșterea si educarea copilului lor.

La mulți ani tuturor! Să ne auzim cu bine în noul an și să începem cu entuziasm în Ianuarie un an plin de lucruri mărețe!

1 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page