top of page

Cadouri de Crăciun pentru mămici -2018


Anul acesta vreau să prezint doar 6 idei de cadouri pentru mămici. De fapt, sunt ideile mele de cadou, cam ce mi-aș dori eu să primesc. Poate ne potrivim și este și ceea ce îți dorești și tu sau.. iubita ta, dacă ești în căutare de idei.

Anul acesta nu îmi doresc cine știe ce cadouri și nici nu vreau să fie scumpe, deoarece anul acesta mi-ar plăcea să dăruiesc, mai mult decât primesc. Cred că despre aceasta este, cu adevărat Crăciunul și atunci hai să vedem ce îi poți dărui unei mămici. Și nu, nu e vorba doar despre un dar pentru copilul ei, ci pentru ea însăși :)

Unele dintre linkuri sunt afiliate, ceea ce înseamnă că dacă tu cumperi produsul respectiv, eu primesc un comision din vânzare, deci practic susții blogul fără niciun cost în plus pentru tine :D

1. Un set cu căciulă și fular

Sau un set cu căciulă și mănuși, de preferință touchscreen, ca să îi pot face poze piticei în zăpadă, fără să îmi înghețe mâinile. Din fericire, chiar nu costă mai mult decât un set obișnuit, deci este un bonus :) Poți vedea prețul aici.

2. Colanți de Crăciun

Am o pasiune pentru colanții aceia pufoși cu motive de Crăciun. Unde mai pui că sunt și îmblăniți pe interior, perfect pentru o friguroasă? Și iarăși am găsit un site, unde au un preț fooarte bun pentru ei, poți verifica aici.

3. Glob de zăpadă

De când eram mică, mi-am dorit un glob din acela mai mărișor de sticlă, în care vâjâie ”zăpada” și care cântă o melodie de Crăciun. Am primit unul micuț la un moment dat și a stat pe noptiera mea, până l-a spart pitica. Așadar, acum visez la unul maare și frumos si vesel și foooarte de Crăciun și la un preț bun, ca cel de aici 😍

4. Un pulover de Crăciun

Hai că asta e clasică, nu? Dar merge! Măi la mămici și eventual cele care nu au primit în fiecare an un pulover de Crăciun, chiar e o idee fantastică de cadou. Eu sunt fanul acestui tip de cadou și anul acesta îmi place acest deosebit pulover cu ren, pe care îl poți vedea aici.

5. Un platou pentru masa de Crăciun

Pentru că o masă frumos decorată de Crăciun este un alt vis de-al meu, îmi doresc un platou fain cu motive de Crăciun pe care să îmi expun bunătățile culinare în fața musafirilor. Și numai bine, am găsit unul la un preț excelent, pe care îl poți vedea aici. Așa-i că e frumos?:)

6. O ședință foto de Crăciun

Trebuie să fiu sinceră, deja mi-am făcut acest cadou, adică deja am programat ședința :)))) Nu am mai așteptat să mi-l facă nimeni, l-am făcut eu. Mi se pare un cadou extraordinar, nu doar pentru mămică, ci pentru toată familia. Și e minunat să ai niște poze faine să le pui în ramă și să îți rămână amintire peste ani și ani, când deja copilul a crescut..

Nu o să pun link aici, pentru că fotografia depinde mult de gusturi și fiecare alege în funcție de propriile preferințe, dar și de posibilitățile regionale (adică în funcție de ce fotografi ai în oraș).

Cum ți se par ideile mele de cadouri? Tu ce îți dorești să primești anul acesta? 

2 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page