top of page

Idei de cadouri de Valentine's Day pentru EL

Anul acesta am rămas pe ultima suta de metri si nu i-am luat nimic încă soțului. Si am încercat sa caut pe internet idei de cadouri pentru un bărbat care este mai techy așa, mai pasionat de gadget-uri. Nu doar ca nu am găsit cine știe ce idei, unele chiar penibile, dar și ceea ce am găsit a fost extrem de scump.


Caouri de Valentine's day pentru EL
Cadouri de Valentine's day

Așa că m-am hotărât. O să îl întreb pe soț ce își dorește sub pretextul că scriu un articol. Dar hei e o idee chiar bună de articol așa că am să îl și postez :)


Așadar, l-am întrebat ce idei de cadouri de Valentine's Day are care să se potrivească profilului unui bărbat de vârstă mijlocie, căruia îi plac gadget-urile.

Acestea au fost ideile:


1. O carte

Da! În mod surprinzător chiar și pentru mine, prima opțiune a soțului meu a fost o carte, dar nu orice carte. Deși lui îi place să citească îi trebuie cărți care să îl provoace intelectual precum Arta Negocierii, Atomic Habits sau Minimalism Digital.


2. Un joc

În mod deloc surprinzător a doua recomandare a soțului a fost un joc pe calculator. El a recomandat Red Dead Redemption 2, Mafia și God of War Ragnarok.



3. Husă de telefon

A treia recomandare a fost pentru o husă de telefon. El ar merge pe ceva simplu și cu bun gust și nu prea scump ca cea de aici.


4. Produse pentru barbă sau Philips Oneblade în cazul în care se rade

El zicea că acestea sunt produse de îngrijire, pentru el un Philips Oneblade e ideal, si rapid și curat si eficient. Dar pentru bărbații cu barbă ar merge un set de îngrijire a bărbii ca cel de aici.


5. Periuță de dinți sau duș bucal

Soțul folosește deja de ceva timp ambele produse și le recomandă oricui, mai ales celor care vor să aibă grijă de sănătatea lor orală. Noi recomandăm această periuță și acest duș bucal.


6. Quest 3

Recunosc că habar nu am și mă depășesc majoritatea gadget-urilor, dar soțul mi-a spus că cel mai la modă acum sunt ochelarii VR Apple Vision Pro doar că noi nu i-am găsit pe niciun site și probabil dacă erau erau extrem de scumpi. O variantă mai accesibilă care este și în România pe emag sunt ochelarii VR Meta Quest 3, dar sincer mi se par prea scumpi, poate pentru ziua lui merg ca și cadou.


7. Playstation 5

Bineînțeles că dacă te joci, trebuie să te joci pe ceva, deci soțul mi-a recomandat acest Playstation 5 nepărat Slim :))) El îl are deja și nu vă pot spune cât de încântat este deși nu prea are timp să se joace.


Acestea au fost ideile mele de cadouri de Valentines Day, de fapt ale soțului.


Acum, trebuie doar să ghicești ce o să îi iau soțului din această listă :)


Cum ți se par ideile mele? Tu ce îi vei lua soțului sau iubitului tău? Scrie-mi în comentarii și promit că cele mai bune idei vor ajunge chiar în articol.

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page