top of page

Carticele pe care le rasfoim


Sunt suuuper pasionată de cărticele pentru copii. În general, îmi plac cărțile, dar cele pentru copii îmi sunt mai dragi ca oricare altele. Așa că, încerc să îi insuflu și Iuniei iubirea pentru ele, încă de foarte mică. Acum două săptămâni am fost rugată să scriu pe blog despre cărticelele noastre preferate și am vrut să povestesc în detaliu despre asta și să pun muulte poze și idei despre cum pot fi folosite în scopuri educative. Mi-a luat două săptămâni să pregătesc articolul acesta.. Exagerez puțin mai mult :D, dar îmi doresc să te prind cât mai mult în încântarea mea pentru cărticelele celor mici.

Așa că, m-am gândit la câteva lucruri pe care le pot face în comunitatea Little Corner of Joy astfel încât să insuflu mămicilor și piticilor dragul de carte.

În primul rând, voi alege o carte, în fiecare lună, despre care să povestesc, plusuri, minusuri, moduri în care o folosim, detalii de achiziție, preț și idei concrete despre cum poate fi folosită în scop educațional. Apoi, timp de un an de zile, voi organiza în fiecare lună un concurs pe pagina de Facebook Little Corner of Joy, în care voi dărui cartea despre care am povestit luna aceea. Tare, nu?😍 Asigură-te că ai dat LIKE paginii de Facebook, ca să nu ratezi startul concursului.

Și nu în ultimul rând, vreau să pornesc cu acest articol, în care să povestesc puțin despre câteva dintre cărticelele preferate ale mele și ale Iuniei.

Așa că, iată ce cărți răsfoim noi în perioada aceasta (1 an):

1. Farm Noisy Book

Această cărticică este cap de listă și la propriu și la figurat😊Îi reține atenția Iuniei pentru un timp considerabil (este o super performanță deoarece ea este un copil foarte activ). Eu iubesc enorm cărticica aceasta pentru că mă salvează în mașină. Este singurul mod în care nu țipă atunci când este în scăunelul ei de mașină. Sunetele sunt foarte faine, realiste și corelate cu desenele foarte viu colorate, chiar sunt o încântare. Există un buton pe margine pentru fiecare animăluț întâlnit în carte, plus tractor😁Iunia iubește în special rățuștele din carte. Deja dansează când le aude😂 Eu încerc să corelez ceea ce vede ea în cărticică cu obiecte/ființe reale, astfel că ea face conexiuni și le îndrăgește și mai tare. Cărticica funcționează cu o baterie din aceea de ceas, dar ține și 9 luni, chiar fiind intens folosită.

Achiziție: Usborne (contactează librăria online Book Store pentru detalii)

Preț: contactează librăria online Book Store pentru detalii

2. Ce sunt acestea? Animalele