top of page

Ce am mai făcut în ultima vreme

M-am tot gândit recent la faptul că nu prea am mai scris pe blog articole așa personale. Îmi doresc foarte mult ca, conținutul pe care îl postez aici să fie de calitate. De aceea, în multe dintre articolele mele vei găsi studii sau păreri avizate. Dar acesta este un blog și în principal îmi spun și eu părerea pe anumite subiecte, după ce le studiez în prealabil, desigur.

Așa că, m-am gândit să mai scriu puțin și ce am mai făcut în ultima vreme. Nu știu cât va fi de interesant dar cred că e necesar.

Anul 2020 a fost unul deosebit de greu pentru mine. Sunt sigură că pentru majoritatea dintre noi a fost greu cu toată situația pandemică, cu Covid-19, dar și cu toate restricțiile impuse. În special pentru mămici situația a fost grea, mai ales când copiii au făcut școală sau grădiniță online.



Pentru mine a fost deosebit de greu 2020 si din cauza unei spitalizări și a câtorva evenimente neplăcute, pe lângă care s-a adăugat și situația pandemică. Spitalizarea a fost cu atât mai grea cu cât nimeni nu a avut voie la mine în spital și aceasta mi-a dat un sentiment profund de singurătate.


În 2019 mi-am propus ca în 2020 să decid ce fac cu blogul. Adică ori investesc masiv în el și îl transform într-o metodă de generat venit sau pur și simplu renunț la el sau îl țin doar de hobby și postez când mai pot, pe lângă un alt job. Când a venit 2020 sincer m-am gândit de sute de ori să renunț la el. Am și încercat o perioadă, dar nu am putut renunța de tot. În pricipiu, am decis să îl țin ca pe un hobby, pe lângă jobul meu full time. Însă cumva, Dumnezeu a făcut ca să găsesc un job mai flexibil decât mă așteptam și să pot ține și blogul pe lângă. Am decis să încep să scriu și în engleză, sperând cumva să ajung și în piața internațională. Dar aleg să o iau ușor, să postez atunci când pot și ușor ușor să îmi traduc majoritatea articolelor. Cam aceasta este direcția în care doresc să duc blogul în 2021.



Acum lucrez la Coding Hub și sunt foarte încântată. Este o firmă ce predă cursuri de IT pentru copii și adulți, un loc de muncă fain, unde am flexibilitate să pot ține și blogul și să pot face și ceea ce îmi place, fiind pe profilul meu. Cred că e important atunci când ai copii mici să ai flexibilitate, poate uneori mai important decât remunerația în sine și sunt recunoscătoare pentru cum Dumnezeu a aranjat lucrurile.


Cam așa stau lucurile pentru mine în prezent și am vrut să pun acest mic update pe site, deoarece cred că nu am mai scris de mai bine de un jumătate despre ce mai fac. Sper să fie de interes pentru voi și sper să pot crește blogul într-o direcție faină în anul 2021.



0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page