top of page

Gândul zilei în timpuri confuze (1)


Tot mai mulți dintre noi începem să ne gândim cu teamă la ziua de mâine. Știrile ne îngrozesc, veștile ne tulbură și frica pentru siguranța noastră și a celor dragi pune stăpânire pe noi, pe nesimțite. Dar frica ne erodează sufletul, ne macină pe dinăuntru și ne face să acționăm irațional. Gândindu-ne însă că suntem iubiți, frica dispare. Vestea cea bună e că Dumnezeu ne iubește, iar dragostea alungă frica. Și pentru că suntem iubiți, hai să revărsăm iubire în jur. Într-o lume care strânge siguranța cu baxurile, negândindu-se nici măcar pentru o clipă la cel de lângă el, care găsește magazinul gol, în lumea aceasta, hai să arătăm dragoste. Să ne gândim la cei de lângă noi, să ne pese, să le întindem o mână de ajutor.

Frica ne macină sufletul și ne îngroapă în gânduri negre, dragostea însă se dăruiește și luminează în întuneric. Tu ce alegi azi să promovezi? Lumină sau întuneric? Panică sau dragoste?


 

*Într-o lume în care panica, frica, confuzia și grija zilei de mâine ne macină, îmi propun printr-un paragraf zilnic, să aduc speranță, încurajare și bucurie pentru toți oamenii de bine. Revino zilnic, pentru o nouă încurajare, chiar aici pe blog.*



 
3 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page