top of page

20 idei de cadouri de Crăciun pentru bebeluși

Îmi amintesc primul Crăciun al Iuniei ca și cum ar fi fost ieri. Ne-am bucurat așa tare, i-am făcut poze cu instalația de brad de care era atâât de fascinată și am îmbrăcat-o într-o rochiță frumoasă pe care scria ”My First Christmas”(Primul meu Crăciun). Era adorabilă!

Dar îmi amintesc foarte bine și că habar nu aveam ce cadou de Crăciun să îi luăm. Erau o mulțime de jucării, dar pentru copii mai mari.

Sincer, am sfârșit prin a-i lua o jucărie de care nici nu s-a atins. A zăcut un timp printr-un colț al casei, apoi am mai folosit-o puțin la Arielle, după care am donat-o altui bebeluș.De aceea acum, uitându-mă în urmă, mi-aș fi dorit să mă fi documentat mai bine legat de cadoul de Crăciun și ceea ce era mai potrivit pentru un bebeluș. pentru că adevărul este că îți dorești să faci Crăciunul cât mai frumos chiar dacă bebelușul încă nu este conștient de eveniment, tu îți dorești să creezi amintiri pentru tine și familia ta, mai ales dacă este primul Crăciun al bebelușului tău.


Cu aceste gânduri în minte și căutând idei de cadouri pentru bebelina mea mică, Arielle, am creat lista următoare cu idei de cadouri pentru bebeluși. M-am documentat destul de bine și am pus variante atât pentru bebelușii de 3-12 luni, cât și pentru bebelușii de 12-24 de luni. Sper să fie utilă cât mai multor părinți.

Așadar, iată lista:


1. Jucărie pentru motricitate și dentiție din silicon

Este o jucărie potrivită pentru bebelușii micuți, cu vârste cuprinse între 3-8 luni. Este colorată și creată astfel încât să fie atractivă pentru bebelușii care încă mai ronțăie jucăriile. Află toate detaliile și prețul jucăriei de aici.


2. Măsuță interactivă

Această jucărie este potrivită pentru bebelușii care încep să se ridice în picioare, cu vârsta cuprinsă între 7-15 luni. Îmi amintesc cât de mult am căutat și eu o jucărie care să o facă pe Iunia să stea mai mult în picioare și am găsit-o abia după ce deja mergea.. mno asta e viața :) Această măsuță va motiva copilașii să stea mai mult în picioare ca să poată apăsa de butoane și să facă activități interesante. De asemenea, faptul că este o măsuță îi ajută să învețe să își țină echilibrul mai bine. La început se vor sprijini mai puțin pe ea, urmând ca apoi să se sprijinească doar de formă. Poți vedea măsuța interactivă care mi-a plăcut mie cel mai mult aici.


3. Turn - Animalele lumii