top of page
Poza scriitoruluiLittle Corner Of Joy

De ce mi-am dorit neapărat o fetiță


Adevărul este că nu m-am gândit de când mă știu "eu când o să fac copii, vreau musai o fetiță". Nu, nu a fost chiar așa. Însă după ce m-am căsătorit și a venit timpul să mă gândesc la copii, atunci ușor ușor, am început să procesez și să cântăresc, în mod inconștient, ce mi-aș dori.

Au fost mai multe lucruri pe care mintea mea le-a analizat. Am fost printre fetele acelea fericite care au avut o relație foarte faină și deschisă cu mama. Și mi-am dat seama că îmi doream o relație așa frumoasă, dacă mi-ar fi fost dat să am o fetiță.

Apoi gândurile mele s-au îndreptat înspre situația ipotetică în care aș fi primit un băiețel. L-aș fi iubit. Cu siguranță, l-aș fi iubit mult toată viața. Dar la un punct el ar fi trebuit să înceteze a fi așa atașat de familia lui originară pentru a-și întemeia propria familie. Și eu aș fi rămas doar.. soacra mare. Sunt sigură că nu e chiar așa de rău, dar la vremea respectivă, mie mi s-a părut tragic.

Însă, mai presus de toate aceste gânduri, a fost unul care m-a motivat și mai ales, m-a încântat extrem de mult. Rețeaua mea preferată de socializare nu este, în mod surprinzător poate, Facebook, ci este Pinterest. Mi se pare un loc special cu poze frumoase, proiecte superbe DIY, idei de decor, idei de activități pentru copii, idei de ținute, idei pentru tot ce îți dorești. Este un mic paradis pentru orice femeie. Sau așa mi se pare mie:)

Ei bine, în perioada de dinainte de a avea copii, vedeam pe Pinterest o mulțime de poze superbe cu mămici și fetițele lor ce purtau accesorii set mamă-fiică. Erau geniale și cu cât le admiram mai mult, cu atât mai multe vedeam, evident. Atunci m-am hotărât! Eu vreau o fetiță, neapărat! Deși pe termen lung ne gândisem că ne-ar plăcea să avem prima dată un băiețel, care să aibă grijă de surioara lui mai mică, eu nu m-am putut abține să nu visez cu ochii deschiși la propria mea poză cu pitica mea adorabilă și mămica ei purtând accesorii mamă-fiică, care desigur, să apară pe Pinterest. Da, știu sună prostesc. Ce motiv e ăsta să îți dorești o fetiță? Dar e varianta idealizată, fără scutece de schimbat, fără plânsete și nopți nedormite, doar noi două, o mami și o pitică cu accesoriile noastre asortate. Dar.. am voie și eu să visez,nu?

Și în sfârșit, mi s-a împlinit visul! Propria mea poză specială. Eu și fetița mea purtând bentițele noastre asortate, create cu foarte mult bun-gust de Miriam Celeste Accesories. M-am îndrăgostit la prima vedere de ele. Unice și handmade, ni se potrivesc perfect. Culorile pale și delicate cu care au fost împodobite se împletesc în armonie perfectă cu nuanța părului. Sunt atât de delicate și elegante, încât le-am pus în cutia de bijuterii și așa de tare am grijă de ele pentru că le consider prețioase💖

Sincer, m-am îndrăgostit de creațiile de pe pagina Miriam Celeste Accessories. Sunt de un bun-gust cum rareori am mai văzut. Țin minte că prima dată când m-am uitat pe pagină, simțeam că îmi sclipesc ochii la propriu, atât de multe lucruri frumoase am văzut dintr-o dată, că mi s-a părut copleșitor. Bentițe pentru bebeluși, brâuri din perle, agende dantelate și mai ales ceasuri (eu am o pasiune pentru ceasuri elegante, doar că le port rareori, din păcate), toate, toate așa de delicate și finuțe încât nu m-aș fi săturat, privindu-le. Și nu exagerez! Mi se pare extraordinar că sunt handmade, că sunt unice, create special pentru un purtător.

Eu m-am îndrăgostit de ele și abia aștept să aud și părerea ta despre accesoriile acestea atât de deosebite. Și mai mult de atât, abia aștept să văd poza ta specială cu setul tău special mami-pitică. Hai cu pozele😍

P.s.1: Da, da, eu și Iunia suntem în prima poză și abia aștept să ne ducem bentițele la o ședință foto profi (dar cred că prin primăvară, după ce se duce zăpada). Până atunci îmi pun poza faină pe Pinterest:)

P.s.2: Dacă tot le-am pus în caseta de bijuterii, m-am gândit să le și pozez ca și bijuterii (vezi mai jos). Cum ți se par?

2 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page