top of page

O nouă surpriză pe blog


Mi-am amintit zilele trecute că luna aceasta aniversez 5 ani de blogging. Nu am fost totuși dintotdeauna așa constantă. Am început să scriu în anul al II-lea de facultate, ca și un hobby, o relaxare pe lângă facultatea destul de grea pe care o făceam. Postam când mai apucam. De obicei, cam o dată pe lună. Blogul l-am ținut secret mult timp. Îmi era greu să fiu deschisă cu o audiență așa largă. Îmi aduc aminte ce inconfortabil mi-a fost atunci când soțul le-a spus unor prieteni buni că am blog. M-am făcut ca racul de roșie la față. Apoi ușor ușor am devenit mai confortabilă cu a spune oamenilor că am și eu un bloguleț, ca tot românul. Mă străduiam să nu fac mare caz din asta. Să zic: "Aa e un blog micuț. Mai scriu eu câteodată ceva pe acolo, dar nu e cine știe ce". De fapt și acum când le spun oamenilor despre el, tot la fel mă exprim. În speranța absurdă cumva că va rămâne tot colțișorul meu de relaxare, ferit de ochii lumii. Dar cel mai mare susținător al meu, soțul, mă tot încuraja să îmi trec limitele și să continui să investesc și să promovez blogul. Și mă bucur că am făcut-o. După ce am rămas gravidă, am început să postez mai des, cam o dată la două săptămâni. Apoi a venit mogâldeața și deși timpul disponibil mi s-a redus drastic, am fost și mai determinată să scriu. Văzând cât de greu este să fii o proaspătă mămică, cum tooată lumea sare pe tine cu sfaturi, cum cauți informații în orice loc, m-am gândit că ar fi fain să povestesc din cautările mele. Sunt o persoană care citește mult și se interesează în amănunt despre orice subiect, ajung să fiu foarte informată pe sbiectele care mă preocupă, astfel încât rămâneam extrem de surprinsă când mămici mai veterane ca mine îmi cereau părerea legată de un produs sau altul pentru copii. De atunci m-am hotărât să scriu pe blog minim de două ori pe săptămână. Nu îmi iese tot timpul. Fac eforturi mari ca să îmi iasă în majoritatea timpului, dar vreau să îmi și știu prioritățile bine. Eu întâi sunt mamă și apoi bloggeriță. Deci când reușesc să scriu, reușesc și când nu.. e ok, familia mea este prioritatea.

Uitându-mă în urmă nu pot să cred că au trecut deja 5 ani de când investesc în colțișorul meu. De aceea vreau să celebrez și să mă bucur de această realizare. Și vreau ca și tu, care citești articol de articol împreună cu mine, să celebrezi.

Astfel că vreau să dăruiesc un sticker Little Corner Of Joy primilor 10 cititori care îmi vor scrie. De asemenea, voi adăuga la premiul concursului "Cel mai activ cititor" organizat lunar pe pagina de Facebook și două stickere cu logo-ul blogului, unul pentru tine și unul pe care să îl poți dărui unei persoane dragi.

Ieri am primit și eu superbele stickere și abia am avut răbdare până să pun anunțul aici. Le-am comandat de pe D'sign4all și chiar recomand! Rareori am lucrat cu cineva atât de serios și pus pe treabă. Și mai ales când eu sunt sucită, că vreau rotund simplu, apoi că vreau și cu margini zimțate. Că vreau un set, apoi că vreau două, că nu știu ce dimensiune ar fi mai potrivită. Pe cuvânt că dacă eram eu de partea cealaltă de mult mă trimiteam la plimbare. Însă nu s-a întâmplat deloc așa. Toate cererile mi-au fost îndeplinite cu un profesionalism desăvârșit, cu seriozitate și chiar cu căldură, aș spune. 

De asemenea, dacă ești în căutarea unui logo profesionist pentru afacerea sau blogul tău echipa D'sign4all are o super promoție pentru începutul lunii iunie. Pentru orice comandă de logo confirmată între 1-15 iunie primești cadou un set de cărți de vizită. Eu chiar am aruncat un ochi pe albumul cu logo-uri de pe pagină și sunt foarte profi realizate. Cred că este o ofertă foarte bună pentru mămicile afaceriste dintre noi. Știm toate că în ziua de azi, brandul este tot ceea ce contează, iar logo-ul este primul pas spre construirea acestuia.

Design și print pentru cărți de vizită, agende personalizate, stickere, etichete, plannere, caiet de notițe, calendar și orice altceva te mai poți gândi că ai vrea personalizat, pe toate le poți comanda la atelierul D'sign4all. Îi recomand pentru seriozitate, promptitudine și calitate. Și cred că oricât de sucit ai fi ca și client (dacă ești ca mine:) ), vei găsi colaborarea perfectă pe această pagină.

Ce spui de stickerele mele? Dacă ai vrea să primești unul, trebuie doar să îmi scrii super rapid pe littlecornerofjoy@gmail.com. Primii 10 cititori vor primi în dar un sticker de la mine. Fain, nu?

Și dacă vrei și tu propriile tale stickere personalizate, trebuie doar să dai un mesaj pe pagina D'sign4all și se rezolvă imediat:)

P.s.: Logo-ul blogului meu nu arată așa profi ca cele pe care le-am văzut în albumul D'sign4all, dar pur și simplu sunt prea atașată de el. L-am construit eu cu mânuța mea (pe mouse) și mi se pare că mă reprezintă super bine, deși evident nu este clean și profesionist, ci mai degrabă încărcat cu floricele și zorzoane, dar care cumva oglindesc colțișorul meu. Tu ce crezi? Ar trebui să vorbesc la atelier pentru un logo mai profi sau merg zorzoanele? :) Chiar aștept feedback!

2 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page