top of page

Idei: cadouri de Crăciun pentru prichindei


Cea mai importantă resursă a unui om este timpul. Cel mai prețios cadou pe care îl putem oferi copiilor noștri este timpul petrecut alături de ei. Nimic nu se compară cu aceasta. Un copil are mare nevoie de mama lui în fiecare etapă a vieții, dar mai ales în primii anișori. De aceea, unele mămici aleg să lucreze de acasă, încercând să petreacă mai mult timp cu copiii lor, îmbinând și partea de afaceri și partea de familie.

Știai că există asociația “Work at Home Moms România” care sprijină și promovează mamele antreprenoare, mamele care lucrează de acasă sau ca și freelancer? Ei bine, această asociație sprijină mămicile din România să poată petrece mai mult timp cu copiii lor, lucrând de acasă. Poți găsi site-ul asociației aici. Pentru că rezonez foarte mult cu ideologia Work at Home Moms România, am decis ca ultimul articol cu idei de cadouri pentru Crăciun, de anul acesta, să fie doar cu produse handmade, făcute de mămici ce lucrează de acasă și pe care le-am cunoscut prin intermediul ascociației Work at Home Moms. Asadar, dacă vrei să îi oferi copilului tău, Crăciunul acesta, un cadou deosebit, personalizat pentru el și să și sprijini, în acest mod, o mămică talentată să petreacă mai mult timp cu copilul ei, ei bine, iată ideile mele: 1. Păpuși pentru degete - Poveștile Copilăriei

 Papușile sunt croite din fetru. Dimensiuni aproximative: 8cm/3.5cm. La cerere se poate realiza și o căsuță din carton pictată, sau din fetru, specifică fiecărei povești.

Povești disponibile: cei trei purceluși, ridichea uriașă, scufița roșie, Albă ca Zăpada, Goldilocks și cei trei ursuleți. Păpușelele pentru degete dezvoltă imaginația, creativitatea și comunicarea la copii, fiind utile și în terapia copiilor cu autism.

 Pretul unei povesti este de 45 de lei. Prețul casuței din carton este 25 de lei, iar al celei din fetru este 40 de lei. Poți vedea toate variantele pe pagina Handmade creative by Andra.

2. Ghetuțe croșetate