top of page

Ce urmează nou pe blog

Încă de foarte mică am început să cred în Dumnezeu. Îmi amintesc și acum (deși eram copil) foarte vivid momentul în care m-am rugat pentru ceva mare (adică ceva ce nu se întâmplă zilnic) și l-am primit. Și de atunci am fost și sunt convinsă de existența lui Dumnezeu. De-a lungul anilor am primit și mai multe dovezi și mai multe răspunsuri la rugăciuni și mai multă apropiere de Dumnezeu.


Credința mea în Dumnezeu mă face cine sunt. Credința mea în Dumnezeu îmi definește filosofia de viață. Este ceea ce m-a ajutat în alegerea soțului, este ceea ce mă ajută și îmi definește alegerile în viață și alegerile pe care le fac pentru copiii mei.

Cred că ceea ce gândește și face fiecare om este rezultatul credințelor sale, indiferent dacă este conștient sau nu, de acest lucru.

De aceea, deși în articolele mele am mai scris de-a lungul timpului, cum îmi este viața influențată de credința mea (vezi alegerea numelor fetelor mele, modul în care încerc să privesc viața și modul în care trec peste situațiile grele) am decis că vreau să dezvolt (pe blog) mai mult acest subiect atât de prezent în viața mea de zi cu zi.


Am avut recent o perioadă în care m-am întrebat foarte serios dacă merită sau nu să continui cu blogul. De obicei, am ziua teribil de plină. De cele mai multe ori trebuie să renunț la somn, sau la a găti sau la o altă activitate prețioasă, pentru a găsi un strop de timp să scriu pe blog. Și nu este tocmai ușor. În urma procesului de gândire amănunțită am decis că voi depune efortul de a menține blogul doar dacă voi reuși să construiesc ceva valoros aici (dacă mă urmărești de ceva timp, probabil ai realizat deja că sunt o idealistă incurabilă).


Așadar, din acest moment, blogului meu i se va adăuga o nouă categorie. Va fi o mică părticică din el denumită “Eu și Dumnezeu”. Blogul nu se va schimba, voi posta (ca și până acum) toate subiectele care îmi trec prin cap, însă din când în când vei mai vedea câte un articol în noua categorie. Acolo nu vei vedea lucruri prea religioase, ci viața de părinte privită printr-un “filtru” al creștinismului. Vei găsi lucruri foarte foarte practice, din viața de zi cu zi și modul în care se îmbină cu ceea ce cred eu. Fie că vrem sau nu, ceea ce credem despre noi înșine, despre lume și despre viață, ne definește modul în care ne creștem copiii.


Dacă nu ești chiar fan al creștinismului poți ocoli această categorie sau o poți citi, de curiozitate. Mie personal, recunosc, îmi place să citesc și experiențele altor oameni, cu credințe diferite față de ale mele și mi se pare interesant să cunosc și alte perspective. Întotdeauna găsesc ceva interesant în locuri la care poate nu m-aș fi gândit niciodată. Vei descoperi că nu mă încadrez în tiparul religios care sare să îi dea omului în cap cu Biblia, ci am un respect profund pentru fiecare om în parte și credința sa.


Dacă însă și tu crezi în Dumnezeu, vei găsi în această nouă categorie pe blog, experiențe reale și realiste despre ce înseamnă să îți crești copiii după principiile lui Dumnezeu.


Cam aceasta a fost noutatea. Sper să consideri colțisorul acesta al meu la fel de valoros și prețios precum este pentru mine.

Visul meu este să construiesc aici măcar o fărâmă din lumea ideală la care toți visăm în adâncul sufletului și pe care a creat-o Dumnezeu la începuturi🧡


 

7 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page